- Konu Sahibi elmalikurabiye
Arkadaşlar merhaba.Dört ay önce Tsh'm 7 küsürdü ve tiroidimde 6*3 milimlik bir nodül saptandı.Neyse Tsh'ım düştü,hatta en son ilaç dozu fazla gelmiş bu seferde çok düşmüş. Neyse 4 ay sonra ultrason kontrolü için gittiğimde,ultrasonu çeken kişi ,hastalığınıza bir teşhis kondu mu,nodülünüz var mıydı gibi sorular sordu ve ultrasonu çekerken ''ohooo..'' yaptı.Ben de öyle bir tepki verince o kadar korktum ki..Ne oldu çoğalmış mı büyümüş mü gibi sorular sormaya başladım ama cevap vermedi :) Neyse sonucu aldım ve nodülümün tamamen yok olduğunu gördüm.Buradan ve internetteki bilgilerden takip ettiiğim kadarıyla yok olması çok zormuş,büyüyebilirmiş falan filan Bir de 4 ay gibi bir sürede yok olmuş olabilir mi?Açıksası ultrasona pek güvenmedim,öyle bir oho çekti ki acaba sonuçlar filan mı karılştı nebilyim belki saçmalıyorumdur...o yüzden başka bir hastaneye gidip tekrar baktırıcam,madem nodül filan bişey yok neden sanki çok bişey varmış gibi derin bir ohoooo çekti ultrasondan bakarken malum kişi.Vallahi içime kurt düşürdü ya Bu arada euthyrox kullanıyorum.DOktor tedaviye yanıt vermişsin,1 cm den küçük nodüller yok olabilir ilaçla filan dedi...Bu arada ultrason sonucunda otoimmün tiroid teşhisi konulmuşLütfen bu konuda deneyimleri olanlar bildiklerini paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler