Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
MDF ahşap kutular 35 TL bu kutunun fiyatı
Üzerindeki resime bayılıyorum. Dekupaj ve baskı çalıştım. Yağlı boya eskitme uyguladım. Kapak üzerindeki kelebeklere kabartma efekti verdim. Su geçirmez olan yat verniği ile vernikledim. Nemli bez ile silebilirsiniz tüm ürünleri. Bir sonraki konudaki polimer kil hamurlarından yapılmış her şey de dahil buna.
25 TL
Üzerindeki desenler polimer kil ile yapılmıştır. Bahar Bahçesi diyorum ben buna :)
12*12 cm
Her biri 7 TL
Malzemesi polimer kildir. Fırında pişirilip sertleşenlerden. Hamurun fırında pişip taş gibi kıvama gelme hali de diyebiliriz :)
Hepsi elde şekillendirilmiştir.
Polimer kilden yapılmıştır. Bütün ürünlerde en son işlem verniklemedir. Vernikleme ürünün ömrünü uzatır, rengini koruma altına alır. Tamamı elde şekil verilerek oluşturulmuştur. Doğumda dağıtılabilir. Bebek mevlütünde düşünülebilir. Magnet olabilir, anahtarlık olabilir ya da aklınıza başka nerde kullanma fikri gelirse...
Fotoğraftaki büyük modeldir. Küçük boyutlarda yapılır. Sevdiğiniz kişilere özel, istenilen sayıda verilebilir.
"Adet 10 TL"
Bu kutular da polimer kilden yapılmıştır. Nikah şekeri olarak kullanılabilir. İsteğe göre kına hediyeliği vs.
Adet fiyatı 11TL ile 15TL arasında değişir.
Çocuğunuzun, ailenizin, arkadaşlarınızın, sevdiklerinizin fotoğraflarının olduğu magnetler...
Bundan başka şablonları vardır. İstenilen şablonu seçebilirsiniz.
Üzerine swarovski taş eklenebilir. Ancak taşın yoğunluğuna göre fiyat değişebilir.
Fotoğraf arkasında fotoblok bulunur. Fotoğraf üzeri cam görünümlü bir madde ile kaplanır. Bu sayede fotoğraflar eskimez, solmaz, yırtılmaz. Ömür boyu hatıra kalır.
Yukarıda tanıtımını yaptığım tasarım ürünleri, internetten satış yasal olmadığı için satmıyorum. Konu silinemediği için böyle bir açıklama yapma gereği duydum. Herkese hayırlı günler.