Ikiz degil. 3 yas ve 9 ayliklar :)Ikizlwrin mi var? Allah kolaylik versin
merhaba canımmmmm. iyiyiz şükür sen nasılsın, kzıın nasıl bebeğin nasılSelam arkadaşlar nasılsınız nerelerdesiniz
Neler yapıyorsunuz
Ikiz degil. 3 yas ve 9 ayliklar :)
Sagolasin :) simdi uyuttum onlari tam uykuya daldim zil caldi
iyiz canim sen nasilsin sukur toplanabildik kizlarin nasil kucugu ne kadarlik olduSelam arkadaşlar nasılsınız nerelerdesiniz
Neler yapıyorsunuz
toplaniyoruz cadum sahmeran ask bocugum ceyda brownimde geldimi kadro tamamdir: )))))) şükür evet, aslında bi kaç gündür benimde aklımdan geçiyordunuz
evet keşke gelseler
yaprağın face i var bende bi haber edeyim ona
merhaba hosgeldin.Merhaba kızlar kendımı bu topiğe attım :))
kızlaaaarrrr canlarımmm nasılsınızzz
ayyyy ne güzel oldu bu böyleee
Hahah. 3 aylik ve 9 aylik nasil olsunlar:)Sismaniye biri 3 yasindaymis bebeginin ben uc aylik sandim
kızlaaaarrrr canlarımmm nasılsınızzz
ayyyy ne güzel oldu bu böyleee
oyy ust uste getirmissin ALLAH hayirli uzun omurler versin. benimki daha bir aylikbide bes yasinda oglum var zor as ediyorum ikisiyleki oglum buyuk baya ona ragmen asiri yogunum. ALLAH kolaylik versin tum annelere zor ama gececk bu gunler.
iyiz canim sen nasilsin sukur toplanabildik kizlarin nasil kucugu ne kadarlik oldu
toplaniyoruz cadum sahmeran ask bocugum ceyda brownimde geldimi kadro tamamdir
merhaba hosgeldin.
parissss
yaw su kirkli halimle ana parisi hatirlatma bisi yapamiyom zaten
iyiz canm sen nasilsin minik prensesin nasil simaydi demi adiikinci varmi dusunuyonmu?
cossun yine buralar artik ya baya ara verdik
ooo kimler gelmiş
eh yeter artk suskunluk demi
hepinize günaydınnnn
bende ondan iki kere okudum mesaji edim bir terslik varHahah. 3 aylik ve 9 aylik nasil olsunlar:)
iyiym canım. çok şükür. evet aynı işe devam ediyorum. sen neler yapıyorsun. çalışıyor musun, oğlunnasıl. başka bebeğin var mı? hala yurdışında mısın? gulu gulu cumhuriyetin de misin ?gunaydinnn datlummm nasilsin ayni isine devammi ediyorsun cnm?
iyiym canım. çok şükür. evet aynı işe devam ediyorum. sen neler yapıyorsun. çalışıyor musun, oğlunnasıl. başka bebeğin var mı? hala yurdışında mısın?
sildimbulundugum ulkeyi sil kuzum yazmiyalim burda
yok canim yeni dogum yaptim ikici oglum oldu kirmimiz daha ckmadi.
evde bebeyle ugrasiyorum bide ustune nezle oldum goz burun cesme gibi akiyor