bende ondan kararsızım işte zihinsel englilerin önü cok acık ve onlarla ilgilenmeyi seviyorum.. okul öncsnın ne olcagı ise mechul herkes onu okuyor önü açıldı diye ben mezun olana kadr birsürü mezun olacak
yok kipirdamiyorumAcaba gene bişi mi devirdi,döktü dedim
bende ondan kararsızım işte zihinsel englilerin önü cok acık ve onlarla ilgilenmeyi seviyorum.. okul öncsnın ne olcagı ise mechul herkes onu okuyor önü açıldı diye ben mezun olana kadr birsürü mezun olacak
Canım zihinsel eng. seviyorsan onu seç aklını çok karıştırma...Sen ne yapmak ne okumak istediğinden emin ol..Çevrende ki insanlara yine sor danış ama isteğinden eminsende çok aklını karıştırma..kimsenin seni yanlış yönlendirmesine izin verme kendini nede mutlu olacağını hissediyorsan onu seçç
cok guzel birsey onlarla ilgilenmek istemen
t.ederim :) bende yapamazsın dedikleri için çok kararsız kaldım .. ama şimdi daha eminim galiba..
Kuzum sen millete ne bakıyorsun ağzı olan konuşuyo iştesen kendinden eminsen güveniyorsan kulağını tıka emin bir şekilde ilerle
ablaaaaaaaaaaaaaBuldum seni tiwim
benim ki bu işe karşı bir aşk sanki hor görülmelerine dayanamıyorm yerdeki yıldızlarımız onlar..
benim ki bu işe karşı bir aşk sanki hor görülmelerine dayanamıyorm yerdeki yıldızlarımız onlar..
cok guzel dusuncelerin bence boyleleri lazim onlara onlari seven sayan..hor gorenler degil
Selam vermeden daldım kusura bakmayın arkadaşlar
Hayatım erkek arkadaşının baskısı altında kalma sen istiyorsan bu mesleği yapmayı kimsenin birşey deme hakkı yok hayat senin hayatın geleceğine ilk adım atıyorsun mutsuz sevmeyerek yapacağına bi mesleği severek gönül vererek yap ki sende o yardıma ihtiyaç duyan insanlarda mutlu olsun senin yardımların karşısında