Nöbetçi Muhabbetçi

bende ondan kararsızım işte zihinsel englilerin önü cok acık ve onlarla ilgilenmeyi seviyorum.. okul öncsnın ne olcagı ise mechul herkes onu okuyor önü açıldı diye ben mezun olana kadr birsürü mezun olacak

Canım zihinsel eng. seviyorsan onu seç aklını çok karıştırma...Sen ne yapmak ne okumak istediğinden emin ol..Çevrende ki insanlara yine sor danış ama isteğinden eminsende çok aklını karıştırma..kimsenin seni yanlış yönlendirmesine izin verme kendini nede mutlu olacağını hissediyorsan onu seçç

Acaba gene bişi mi devirdi,döktü dedim
yok kipirdamiyorum

cok guzel birsey onlarla ilgilenmek istemen

t.ederim :) bende yapamazsın dedikleri için çok kararsız kaldım .. ama şimdi daha eminim galiba..

benim ki bu işe karşı bir aşk sanki hor görülmelerine dayanamıyorm yerdeki yıldızlarımız onlar..

Hayatım erkek arkadaşının baskısı altında kalma sen istiyorsan bu mesleği yapmayı kimsenin birşey deme hakkı yok hayat senin hayatın geleceğine ilk adım atıyorsun mutsuz sevmeyerek yapacağına bi mesleği severek gönül vererek yap ki sende o yardıma ihtiyaç duyan insanlarda mutlu olsun senin yardımların karşısında

yanlış anlaşıldım galiba o mesleğe çok ilgiliyim demek mistedim erkek arkadaşım hep arkamda sağolsun inş. onlar için fedakarlık yapmak çok mutlu edecek beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…