en sevdiğim kokular arasında
fakat tene yakışması gerekiyorr
bana hiç yakışmıyordu acımsı bir koku kalıyordu tenimde ne yazıkki
esmerim evet orjinalini denedim magazadaesmer mi yoksa beyaz tenli misiniz ? birde orjinalini mi denemiştin ?
esmerim evet orjinalini denedim magazada
arkadaşım vardı sarışın ona nasıl yakışıyordu nasıl masum kokuyorduüstelik doldurma kullanıyordu
3 ay önce yazmışım şimdi baktımda resmen hakaret etmişim kokuya utandım vallaValla bir zamanlar klasik noa yı kullanmıştım votka gibi kokuyor ilk sıkıldığında sonra hafif çiçeksi pudramsı kremsi bir koku bırakıyo geriye kalıcığı çok çook iyiydii orjinal kullanmıştım. Fakat kıyafette uzun süre kaldığında kokusu değişiyor mayhoş bir koku bırakıyor bayatlamış gibi ilk sıkıldığındaki gibi taze çiçeksi kremsi koku hep kalsa harika olurdu.
Aaayy hemen bakıyorum canım çok sağol söylediğin içinbaharın gelmesiyle birlikte dün edindiğim parfümben çok beğeniyorum hafif bebeksi kokusunu bu arada orjinalini düşünenler için boyner de 30 ml lik olanın fiyatı gayet iyi ben iki tane aldım
Noa güzeldir dediğin gibi kuzum.. banko bir parfüm . Beğenmeyeni yok denecek kadar az.. chance gibi.Nasıl böyle enfes, miss gibi bi koku olabiliyosun Noa ♥
Evet fistigim pur plancada noa tarzi :) ama noa kadar kalici degil.. Valla noa benim chance gibi daimi parfumum olucak artikNoa güzeldir dediğin gibi kuzum.. banko bir parfüm . Beğenmeyeni yok denecek kadar az.. chance gibi.
A bak birde pur blancayı ben noaya benzetirim .. noa tarzında bir koku.. noayI seven pur blancayıda sevebilir =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?