• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Noa Parfum

fitifitii

hmmm..
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
159
21
98
Kizlar bu parfum hakkinda gorusleriniz neleer ? :) normalde 3 cesidi var sanirim acik parfumlerde de 3 cesit mi acaba ? Kaliciligi hakkinda ne dusunuyosunuz ?

Valla bir zamanlar klasik noa yı kullanmıştım votka gibi kokuyor ilk sıkıldığında sonra hafif çiçeksi pudramsı kremsi bir koku bırakıyo geriye kalıcığı çok çook iyiydii orjinal kullanmıştım. Fakat kıyafette uzun süre kaldığında kokusu değişiyor mayhoş bir koku bırakıyor bayatlamış gibi ilk sıkıldığındaki gibi taze çiçeksi kremsi koku hep kalsa harika olurdu.

en sevdiğim kokular arasında
fakat tene yakışması gerekiyorr
bana hiç yakışmıyordu acımsı bir koku kalıyordu tenimde ne yazıkki
:50:

esmer mi yoksa beyaz tenli misiniz ? birde orjinalini mi denemiştin ? :15:
esmerim evet orjinalini denedim magazada
arkadaşım vardı sarışın ona nasıl yakışıyordu nasıl masum kokuyordu :31:üstelik doldurma kullanıyordu

Hoş ve hafif bir koku Cacharel in Gloria'sı il benzer bir koku.
Kalıcılığı aman aman değil,açık tenlilere daha çok yakıştırıyorum bu kokuyu.

Valla bir zamanlar klasik noa yı kullanmıştım votka gibi kokuyor ilk sıkıldığında sonra hafif çiçeksi pudramsı kremsi bir koku bırakıyo geriye kalıcığı çok çook iyiydii orjinal kullanmıştım. Fakat kıyafette uzun süre kaldığında kokusu değişiyor mayhoş bir koku bırakıyor bayatlamış gibi ilk sıkıldığındaki gibi taze çiçeksi kremsi koku hep kalsa harika olurdu.
3 ay önce yazmışım şimdi baktımda resmen hakaret etmişim kokuya utandım valla :oops:

baharın gelmesiyle birlikte dün edindiğim parfüm :KK9: ben çok beğeniyorum hafif bebeksi kokusunu :21:bu arada orjinalini düşünenler için boyner de 30 ml lik olanın fiyatı gayet iyi ben iki tane aldım ;)

baharın gelmesiyle birlikte dün edindiğim parfüm :KK9: ben çok beğeniyorum hafif bebeksi kokusunu :21:bu arada orjinalini düşünenler için boyner de 30 ml lik olanın fiyatı gayet iyi ben iki tane aldım :KK66:
Aaayy hemen bakıyorum canım çok sağol söylediğin için :KK19:

aynen amor amor falan da baya uygun.. gerçi yaz geldi ama ilgilenenlere duyurulur..

Nasıl böyle enfes, miss gibi bi koku olabiliyosun Noa ♥ :KK36::KK36::KK36:
Noa güzeldir dediğin gibi kuzum.. banko bir parfüm . Beğenmeyeni yok denecek kadar az.. chance gibi.
A bak birde pur blancayı ben noaya benzetirim .. noa tarzında bir koku.. noayI seven pur blancayıda sevebilir =)

Noa güzeldir dediğin gibi kuzum.. banko bir parfüm . Beğenmeyeni yok denecek kadar az.. chance gibi.
A bak birde pur blancayı ben noaya benzetirim .. noa tarzında bir koku.. noayI seven pur blancayıda sevebilir =)
Evet fistigim pur plancada noa tarzi :) ama noa kadar kalici degil.. Valla noa benim chance gibi daimi parfumum olucak artik ❤️ :)

Back