Banada NOA yı önermişlerdi işyerimden.Geçenlerde ankarada değişik bir yerden denem için aldım.Kokusu bana eskiden kullanılan tursil deterjan kokusunu anımsattı belki uzun süre üstümde drurunca güzel kokar diye düşünüyorum. Evet banda D&P den almam önerilmişti ama o an için D&P bulamıştım.Yarın D&P den de alacagım. Ben DADYA dan jadour u kulllanıyorum.(B12) kokusu çook güzel ve şahane.Ek olarak önerebilirim kesinliklee
ay kızlar ben noa nın orjinalini koklamştm tek kelimeyle rezalettı bıldıgın bozuk kolonya gıbıydı ben bukadar begenılen bır parfum olmasına sasrdm acıkcası gercekten zevkler degişebiliyor
ben de her zaman d&p den noa alırım gerçekten yaz kokusu.
Fakat noa nın 2 çeşidi var.biri gerçekten deterjan gibi kokuyor.bir de sıktıktan sonra dışarı çıkın kokusu değişiyor asıl o zaman kokusu alabiliyorsunuz.sıkar sıkmaz parfum kokusu hakkında karar vermek yanıltıcı oluyor.çünkü saf alkol kokusu geliyor.
noa alırken çiçek esanslı ve hafif olanını tercih ettiğinizi söylerseniz yanlış parfüm de koklamamamış oluruz.
ben de her zaman d&p den noa alırım gerçekten yaz kokusu.
Fakat noa nın 2 çeşidi var.biri gerçekten deterjan gibi kokuyor.bir de sıktıktan sonra dışarı çıkın kokusu değişiyor asıl o zaman kokusu alabiliyorsunuz.sıkar sıkmaz parfum kokusu hakkında karar vermek yanıltıcı oluyor.çünkü saf alkol kokusu geliyor.
noa alırken çiçek esanslı ve hafif olanını tercih ettiğinizi söylerseniz yanlış parfüm de koklamamamış oluruz.
Geçenlerde bende dp den noayı denedim aman allahım ne müthiş bir kokudur bu bayıldım ilk sıkıldıktan sonraki koku beni mest etti diyebilirim pudra kokusun oldum olası severim bence kullanılmaya değer
noa nın orjinalini bugün kokladım ilk kokladığımda bu ne yaa dedim bozulmuş heralde diye düşündüm ama biraz durduğunda yumuşak bir koku kalıyor.
dp den de denedim çok hafif yumuşacık kremsi bir koku.
orjinaline o kadar para vereceğime dp den yaz için almayı düşünüyorum daha çok hoşuma gitti
Noa nin açılış notası çok hoşuma gitmese de orta ve dip notalarda büyülü bi hale geçen koku dur kendisi kanımca böyle krem gibi temizlik gibi hafif bir koku ilk aldigimda açılışından dolayı hediye ettim bi başkasına ancak sıktigım m yerde uç dört saat sonra koklayinca vuruldummm hemen gidip aldım orijinalinin kalıcı olmadığını sıkça duyduğum icin almaya cesaret edemedim