No Sweat Natural Soap (bitkisel sabun)ile terlemeye çözümmü??

bişey söylemeyi unuttum ,bence yüz terlemesine etkili olacaktır,çünki yüz bölgesi ve kotluk altı bölgesi farklılıklar gösterir,koltuk altında bazı bezeler daha fazla ve uyaranlar daha fazla yer almakta.
ellerimi çok kuruttu bunun için yüzüde kurutacağını tahmin ediyorum
kullanınca lütfen yorum bırakın,merak ediyorum,çünki fazla kullanan haberdar olan yok sanırım bu sabundan....

Merhaba arkadaşlar,
Ben de sabunu çok merak ediyorum. Ama sorun yaşıyorum bana yardımcı olun lütfen! Sitesine girdim,sorular sordum cevapladılar; ama ürünü satın almak için sipariş verdim geri dönüş yapmadılar. Okadar çok sinirlendim ki..Hatta defalarca sipariş verdim,yine tık yok arkadaşlar.Bana yardımcı olursanız ürünü hemen almak istiyorum. Markashop diye bir site var orda sabunun fiyatı 35 kargo ücretiyle beraber 45e filan geliyordu sanırım. Sizden cvp bekliyorum.Teşekklr...

Merhaba arkadaşlar,
Ben de sabunu çok merak ediyorum. Ama sorun yaşıyorum bana yardımcı olun lütfen! Sitesine girdim,sorular sordum cevapladılar; ama ürünü satın almak için sipariş verdim geri dönüş yapmadılar. Okadar çok sinirlendim ki..Hatta defalarca sipariş verdim,yine tık yok arkadaşlar.Bana yardımcı olursanız ürünü hemen almak istiyorum. Markashop diye bir site var orda sabunun fiyatı 35 kargo ücretiyle beraber 45e filan geliyordu sanırım. Sizden cvp bekliyorum.Teşekklr...

merhaba
ben kullanıyorum bu sabunu ,ben toplam 29 küsür yani 30 tlye yakın ödedim(kargo içinde)
kendi sitesinden aldım ben
fakat bende malesef etkili olmadı
sanıyorum normal terlemesi olanlara etki edebilir ancak bu sabun
benim gibi kontrolsüz terlemesi olanlara etki edeceğini düşünmüyorum
ben yine anperspirant solüsyonuma devam etmeye başladım 3-5 gündür
çok memnunum ,ter sıfır durumda
bu sabunuda doğal oluşu sebebiyle denemek istemiştim,malesef olumlu bi etki görülmedi bende fakat çok hoş bi kokusu var ve koltuk altımı beyazlattı ,yani beyazlaştırıcı bi etki var ..

mrblar..aşırı terleme benimde problemimdi,özellikle el,koltuk altı ve ayak tabanı.bunlar arasında en zoru el terlemesi tabiki.bitkisel olduğu için no sweat soapı kullanmak istedim.5 gündür kullanıyorum,koltuk altlarımda ve ellerimde bayağı etki etti,ellerimdeki terlemeyi tam olarak geçirmedi ama azaltığı çok açık.kullanmaya devam edicem.umarım tamamen geçirir kaydirigubbakcemile2

tavsiye ederim. :lepi:

Beyazlatmasi icin ekstra bir urun almayi dusunmustum, ama bunu alip denesemmiki, belki bir tasla 2 kus vurmus olurum.

merhaba
ben kullanıyorum bu sabunu ,ben toplam 29 küsür yani 30 tlye yakın ödedim(kargo içinde)
kendi sitesinden aldım ben
fakat bende malesef etkili olmadı
sanıyorum normal terlemesi olanlara etki edebilir ancak bu sabun
benim gibi kontrolsüz terlemesi olanlara etki edeceğini düşünmüyorum
ben yine anperspirant solüsyonuma devam etmeye başladım 3-5 gündür
çok memnunum ,ter sıfır durumda
bu sabunuda doğal oluşu sebebiyle denemek istemiştim,malesef olumlu bi etki görülmedi bende fakat çok hoş bi kokusu var ve koltuk altımı beyazlattı ,yani beyazlaştırıcı bi etki var ..

cnm mrb,
anperspirant solüsyon kullanıyorum demişsin nedir o solüsyon?bende bu sabundan bi alıp denemeyi düşünüyorum.benimde yüzümde çok terlemem var inanılmaz sıkıcı bi durum.terkur kullanıyorum, dermatoloğa gitmiştim o önermişti.tamamen geçirmiyor,çok azda olsa terleme devam ediyo.ama dr. bana 3 ay boyunca her gece yatmadan önce sür demişti.bide alora diye bi hap verdi.oda bitkisel.stres kökenli terlemeler için ,o epey faydalı bişey.benim arkadaşımın ayakları terliyodu.oda terkur kullandı çok memnundu ama tabi semptomatik bişey kalıcı çözüm değil yani hiçbiri.

cnm mrb,
anperspirant solüsyon kullanıyorum demişsin nedir o solüsyon?bende bu sabundan bi alıp denemeyi düşünüyorum.benimde yüzümde çok terlemem var inanılmaz sıkıcı bi durum.terkur kullanıyorum, dermatoloğa gitmiştim o önermişti.tamamen geçirmiyor,çok azda olsa terleme devam ediyo.ama dr. bana 3 ay boyunca her gece yatmadan önce sür demişti.bide alora diye bi hap verdi.oda bitkisel.stres kökenli terlemeler için ,o epey faydalı bişey.benim arkadaşımın ayakları terliyodu.oda terkur kullandı çok memnundu ama tabi semptomatik bişey kalıcı çözüm değil yani hiçbiri.

merhaba,
öncelikle şunu ifade etmekte yarar var,aşırı terleme için kullanılacak tüm topikal uygulamalar kullandığın sürede etkili olurlar,kesin çözüm için içerden tedavi edilmesi gerekiyor ama henüz tıp bu manada birşeyler üretebilmiş değil ne yazikki.
bahsettiğim solüsyonun formülü şöyle;

malzemeler;
-20 gr alcl3(aliminyum klorür)
-20 ml distile su
-100 ml (%70'lik etil alkol)
hazırlanışı:
önce alcl3 ile distile su karıştırılır
sonra etil alkol ilave edilir,bir gece buzdolabında bekletilir
siz bunu evde kendiniz yapmayın bence,alcl3 etil alkolle kimyasal reaksiyona girdiğinde hertaraf toz duman olabilir,bunun için eczacıya hazırlatın,onlar nasıl hazırlandığını biliyorlar.
alcl3 kimyasalını temin etmek güç oluyor sadece yani her eczanede bulunmuyor,onlar kimya depolarından sipariş ile temin ediyorlar..
ben çok zor bulmuştum bunu yapan eczaneyi..
maxim ve teresonla aynı içeriğe tıpatıp sahiptir...
bu formülü hazırlatıp uygulayan çok insan var
(eczacıya yukarıdaki tarifi verdiğinizde hazırlıyorlar,şansınızı deneyin derim,maxim ve teresondan daha etkili ,çünki bu formülde 20 gr alcl3 var,onlarda 12 gr alcl3 var)
not:yüz bölgesinde uygulama doğru olmayabilir ,çünki alkol içeriyor,göze temas etmesi çok sakıncalı olabilir,vücudun diğer bölgelerinde rahatlıkla kullanılailir(el,ayak,koltuk altı vs...)

merhaba,
öncelikle şunu ifade etmekte yarar var,aşırı terleme için kullanılacak tüm topikal uygulamalar kullandığın sürede etkili olurlar,kesin çözüm için içerden tedavi edilmesi gerekiyor ama henüz tıp bu manada birşeyler üretebilmiş değil ne yazikki.
bahsettiğim solüsyonun formülü şöyle;

malzemeler;
-20 gr alcl3(aliminyum klorür)
-20 ml distile su
-100 ml (%70'lik etil alkol)
hazırlanışı:
önce alcl3 ile distile su karıştırılır
sonra etil alkol ilave edilir,bir gece buzdolabında bekletilir
siz bunu evde kendiniz yapmayın bence,alcl3 etil alkolle kimyasal reaksiyona girdiğinde hertaraf toz duman olabilir,bunun için eczacıya hazırlatın,onlar nasıl hazırlandığını biliyorlar.
alcl3 kimyasalını temin etmek güç oluyor sadece yani her eczanede bulunmuyor,onlar kimya depolarından sipariş ile temin ediyorlar..
ben çok zor bulmuştum bunu yapan eczaneyi..
maxim ve teresonla aynı içeriğe tıpatıp sahiptir...
bu formülü hazırlatıp uygulayan çok insan var
(eczacıya yukarıdaki tarifi verdiğinizde hazırlıyorlar,şansınızı deneyin derim,maxim ve teresondan daha etkili ,çünki bu formülde 20 gr alcl3 var,onlarda 12 gr alcl3 var)
not:yüz bölgesinde uygulama doğru olmayabilir ,çünki alkol içeriyor,göze temas etmesi çok sakıncalı olabilir,vücudun diğer bölgelerinde rahatlıkla kullanılailir(el,ayak,koltuk altı vs...)

Beany öncelikle paylaşımların için çoook teşekkürler.. ben bu karışımı hazırlattım fakat alcl3 dibe çöküyo karıştıyorum falan hiç etki etmiyo şimdi karışım işe yaramayacakmı:KK50: lütfen cevap yaz...

X