kitap: negatif limanlardan pozitif sulara- oğuz saygın
bu kitaba bakıcam hafta sonu.çok saol.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kitap: negatif limanlardan pozitif sulara- oğuz saygın
Nlp teknikleri var genel olarak nlp master eğitiminde öğretiliyor. Yazarak öğrnemeye çalışın maddeler halinde. Napoleon Hill - Düşün ve Zengin Ol kitabı - Nlp de ki ilk kitaplardan sayılır. Ondan da yararlanabilirsiniz. Zaten yerli yazarların istisnasız hepsi bu temel nlp kitaplarından devşirme yapmış. Mesela Doğan Cüceloğlunun Savaşçı kitabı Carlos Castaneda'nın Don Juan öğretileri kitabından alınmış. Ben o seriyi de okudum güzel kitaplar.
nlp eğitimi aldım cnm ve yeni bitti hatta.Sana hayatını her yönden değiştirebilme kendini geliştirmeye dair hem pratik bilgiler veriliyor hem de uygulama yaptırıyolar.Sunu söleyebilirm ki İlk gün gittiğimdeki düşüncelerimle suankı düşüncelerim çok farklı.İnsanları yargılamayı bırakıp onları anlamaya çalışıosun insanlara değer veriosun en başta..Ne kadar basit düşünüyormuşuz diosun.İnsanlarla iletişimini daha kaliteli kuruyorsun.Elbette nlp eğitimini sinidrmek bir süreç ha deyince olmuyor.Bilgileri özümseyip uygulamassan yine işe yaramaz bence.Ben her insanın alması gerektiğine inanıyorum.Tabiki herkes farklı düşünüyodur benımkıde bole işte...İnsallah sende alırsın yararını fazlasıyla göreceksin önce buna inanguclubacismile
ben geçiremedim ama sorun bendeydi arkadaşlar çok sabırsızdım bir mucize bekliyordum ama nlp bana bununda biraz zaman alacağını söylüyordu bende o zamanlar bu da bana göre değil diyip başka arayışlara girmiştim demekki hazır değilmişim o zamanlar şimdiyse yoga mı yapıyorum reikimi uyguluyorum meditasyon eft derken neden npl de katmayayim dedim öğrendiklerimi yeniden gözden geçirmeye karar verdim elimde notlarım vardı ve de nil gün ün nlp dvd si yeniden 21 gün çapa atmaya başladım