• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nlp eğitimi alan var mı?

Nlp teknikleri var genel olarak nlp master eğitiminde öğretiliyor. Yazarak öğrnemeye çalışın maddeler halinde. Napoleon Hill - Düşün ve Zengin Ol kitabı - Nlp de ki ilk kitaplardan sayılır. Ondan da yararlanabilirsiniz. Zaten yerli yazarların istisnasız hepsi bu temel nlp kitaplarından devşirme yapmış. Mesela Doğan Cüceloğlunun Savaşçı kitabı Carlos Castaneda'nın Don Juan öğretileri kitabından alınmış. Ben o seriyi de okudum güzel kitaplar.

Nlp teknikleri var genel olarak nlp master eğitiminde öğretiliyor. Yazarak öğrnemeye çalışın maddeler halinde. Napoleon Hill - Düşün ve Zengin Ol kitabı - Nlp de ki ilk kitaplardan sayılır. Ondan da yararlanabilirsiniz. Zaten yerli yazarların istisnasız hepsi bu temel nlp kitaplarından devşirme yapmış. Mesela Doğan Cüceloğlunun Savaşçı kitabı Carlos Castaneda'nın Don Juan öğretileri kitabından alınmış. Ben o seriyi de okudum güzel kitaplar.

ayrıca bir eğitim aldınız mı siz?

nlp eğitimi aldım cnm ve yeni bitti hatta.Sana hayatını her yönden değiştirebilme kendini geliştirmeye dair hem pratik bilgiler veriliyor hem de uygulama yaptırıyolar.Sunu söleyebilirm ki İlk gün gittiğimdeki düşüncelerimle suankı düşüncelerim çok farklı.İnsanları yargılamayı bırakıp onları anlamaya çalışıosun insanlara değer veriosun en başta..Ne kadar basit düşünüyormuşuz diosun.İnsanlarla iletişimini daha kaliteli kuruyorsun.Elbette nlp eğitimini sinidrmek bir süreç ha deyince olmuyor.Bilgileri özümseyip uygulamassan yine işe yaramaz bence.Ben her insanın alması gerektiğine inanıyorum.Tabiki herkes farklı düşünüyodur benımkıde bole işte...İnsallah sende alırsın yararını fazlasıyla göreceksin önce buna inanguclubacismile

nlp eğitimi aldım cnm ve yeni bitti hatta.Sana hayatını her yönden değiştirebilme kendini geliştirmeye dair hem pratik bilgiler veriliyor hem de uygulama yaptırıyolar.Sunu söleyebilirm ki İlk gün gittiğimdeki düşüncelerimle suankı düşüncelerim çok farklı.İnsanları yargılamayı bırakıp onları anlamaya çalışıosun insanlara değer veriosun en başta..Ne kadar basit düşünüyormuşuz diosun.İnsanlarla iletişimini daha kaliteli kuruyorsun.Elbette nlp eğitimini sinidrmek bir süreç ha deyince olmuyor.Bilgileri özümseyip uygulamassan yine işe yaramaz bence.Ben her insanın alması gerektiğine inanıyorum.Tabiki herkes farklı düşünüyodur benımkıde bole işte...İnsallah sende alırsın yararını fazlasıyla göreceksin önce buna inanguclubacismile

canım ben bunu öğrenmek için bi danışmana gittim.bana dediği şey 'eğer mesleki anlamda kullanmıcaksanız çok tavsiye etmiyorum' bende çok şaşırdım.bu kadar kitap yazılmış bu konuyla ilgili.sadece mesleki alanda kullananlar mı alacak diye.sonuçta bunu gündelik hayatta kullanmıcaksak neden alalım değil mi?
ama sen kullanabiliyorsun ve yararlarını görmüşsün.tekrar düşüncem bu konuyu bende.
çok saol verdiğin bilgi için.

Kizlar cok sagolun,bende sizin sayenizde nlp`yi ögrendim, yani burada okdugum kadariyla. Cok iyi birsey, hosuma gitti. Her insanin bir eksigi vardir diye düsünüyorum.

Şu aralar bende gidicem Nlp kursuna bendeniz adanalısın sanırım tavsiye edebilceğin yerler var mı ? ve fiyatları hakkında bilgin ?

ben geçiremedim ama sorun bendeydi arkadaşlar çok sabırsızdım bir mucize bekliyordum ama nlp bana bununda biraz zaman alacağını söylüyordu bende o zamanlar bu da bana göre değil diyip başka arayışlara girmiştim demekki hazır değilmişim o zamanlar şimdiyse yoga mı yapıyorum reikimi uyguluyorum meditasyon eft derken neden npl de katmayayim dedim öğrendiklerimi yeniden gözden geçirmeye karar verdim elimde notlarım vardı ve de nil gün ün nlp dvd si yeniden 21 gün çapa atmaya başladım

Selamlar,

Nil Gün'ün NLP DVD'si demişsiniz, temin edebileceğimiz bir yer var mıdır eğitime katılmadan?

NLP eğitimlerine DVD ile katılmanızı hiç tavsiye etmem. Düzgün bir eğitime gitmenizi tavsiye ederim. Çok iyi NLP eğtimleri var. NeuroCollege, SolaUnitas ya da NLPAT tavsiye edebileceğim yerler. Tabi Ericssonda olabilir. Ama hayatınızda fark yaratacağı da kesin. Bu eğitimler kesinlikle yüz yüze alınması gereken eğitimler.

Dünkü mesajdan sonra biraz araştırma yaptım. Neuro College'in bu hafta bir eğitimi başlıyormuş, Cumartesi günü taksimde sadece hafta sonu. İlgilenenlere tavsiye ederim.

Back
X