• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nlisans mezunlarna KPSS

kızlar ben halkla ilişkiler mezunuyum sayılır bu pazar bütünleme sınvım var gecersem girebilecegim kpss ye umarım gecerim dua edin benim için

kızlar ben halkla ilişkiler mezunuyum sayılır bu pazar bütünleme sınvım var gecersem girebilecegim kpss ye umarım gecerim dua edin benim için

bende pazar gunu butunlemeye gırıcem..mafoldumben
bol sans dılerım umarım her ıkımızde gecerız:Saruboceq:

ben geçen sene evde kendi kendime öylesine ders çalışarak 72 aldım .bu sene bayram sonu derse başlayıp 85 almayı planlıyorum.bilgisayar programcılığı mezunuyum.80-81 ile atandı arkadaşlarım.inşallah bende başarırım

yargının kitabını bende ondan başlıcam çalışmaya

canım ben kpssden 90 aldm ve atandım ve asla yargıyı tavsiye etmem çünkü basım hatası çok .sorular yanlış cvplar yanlış.valla krize girdm haırlanırken.ben finalin dergileini aldım önce konuyu onlardan çalıştım sonra ihtiyaç yayın evinin.yedi iklimin kaynak ve soruları mükemmel illede kazanacağım diyosan ihtiyaç yedi iklim ve kesinlikle final

Selam arkadaşlar.Bende önlisans iktisat mezunuyum.Kpss sınavına girmek istiyorum.
Acaba yaş sınırı var mı?Ben mezun olalı bayağı bir zaman oldu çünkü.
Birde Ankara içine atanmam mümkün olabilir mi ve bunun için kaç puan almam lazım?Bilgisi olan arkadaşlar ,şimdiden teşekkür ederim..

canım yaş sınırı yok kesinlikle tabiki ankaraya atanabilirsin fakat 87 ve üzeri alırsan şansın ilk atamalarda olmasada 2 yıl içinde olur.birde mesele puanla tercih değil ilk yaptğn tercihe göre atanıyosun .görümcem 92 aldı ilk terch ankaraydı orada şimdi.ben 90 aldım ilk terch ant idi oldu.yni ne kadar çok puan o kadar ilk terch

kızlar ben muhasebe mezunuyum ıkı yıllık ben ne yapabılırım puan cok mu yuksek bırde calısmaya nerden baslayım bılenler lutfen yardımcı olsun bu konuda hıc bır fıkrım yok nasıl oluyor

matematik çalışmaya başladım iki gün ara versem sanki unutuyormuşum gibi geliyor:(
tabii kaç sene oldu okul biteli

canım yaş sınırı yok kesinlikle tabiki ankaraya atanabilirsin fakat 87 ve üzeri alırsan şansın ilk atamalarda olmasada 2 yıl içinde olur.birde mesele puanla tercih değil ilk yaptğn tercihe göre atanıyosun .görümcem 92 aldı ilk terch ankaraydı orada şimdi.ben 90 aldım ilk terch ant idi oldu.yni ne kadar çok puan o kadar ilk terch

Çok sağol canım.:1hug:Evli ve düzenini kurmuş biri olarak mutlaka Ankara olması gerekiyor.

kızlar slm öncelikle bende bu sene girmeyi düşünüyorum.süt ve ürünleri mezunuyum bununla ilgili hiçbir alım olmuyor ama bana sözleşmeli de yeter diyorum.ayrıca bu sene açıköğretime kaydımı yaptırdım ona çalışıyorum tabi kpss ye pek vakit yok.son 1 ay bakabilirim gibi geliyor.kpss konusu da çok karamsarım doğrusu.

merhaba arkadaşlar bende önlisans bilg. programlama mezunuyum bu sene çok ciddi bir şekilde kpss yi düşünüyorum. evliyim özel sektörle olacak gibi değil hayatınız garanti değil hal böyle olurken her adımınızı temkinli atmak zorunda kalıyorsunuz. daha iyi bir evde oturabilirim yada araba alabilirim ama ya işten çıkarsam, çıkarılsam ya da şirket kapanırsa korkusundan dolayı herşeye dikkat etmemiz gerekiyo. bu sebepten dolayı bu hafta sonu sadece genel kültür için eşimle birlikte ankarada dersaneye yazılacağız. allah hepimizin yardımcısı olsun. bu arada bilgisayar programcılığı için 85 iyi bir puan mı hedefim 85 kaydirigubbakcemile4

(ön lisanslılar için) kpss;
31 mayıs-2 temmuz 2010 tarihleri arasında başvuru yapılıcak..
35 lira sınav ücreti..
sınav tarihi ise 26 eylül 2010..

bol şans arkadaşlar:)

arkadaşlar sınava ön lisans ya da ortaöğretim mezunu olarak girmenin avantaj-dezavantajları nelerdir bilen varmı?

Back
X