İnşallah canımNe kadar iyi düşünmüşsün canım benim etiketini bekliyorum. Bende kalan surelerimi tamamlarım o sürede inşallah.
Evet İhlas suresi hatminde bahsetmiştiniz konunuzu hatırlıyorum. Henuz çok küçük zorlayıcı süreç farkındayım ama büyüdükçe belki gelişim gösterdikce değişir bu durum.
Çok kıymetli vakitler bunlar bizi bu vakitlerde buluşturan Allah'a şükürler olsun. El ele verip duamızı ederiz. Kabulü Rabbim'den.
Lna16 arkadaşımda müsait bir zamanda dönüş yapar sana. istbl üzülüp psikolojik olarakta yorma kendini hep sadece küçük bir imtihan olarak düşün bunu tıpta bugün bir hastaliga kalıcı derken yarın iyileşen nice
Tamam ben basladım zaten burda arkadaslarında duaya ihtiyacı oluyor onlarıda yapıyorum bebeğim kücük olduğu için çokta kendimi veremiyorum baska çocuğumda var onunlada ilgileniyorum elimden geldiği kadar zaman buldukça yapıyorum gece uyuyo oluyorlar gece elimden geldiği kadar yapıyorum ayrıyettenten kuranda okuyorum istedimki baska kardeslerimizden de dua alayım kimin duasü kabul olur bilemeyiz rabbim bizleri duası kabul olan kullarından eylesinSiz yavaştan vaktiniz oldukça çekmeye başlayın..
3 aylar yoğun bir süreç çünkü hemen bitmeyebilir..
Bazen 4 5 günü alıyor toplanması bazen 1 günde nasip kısmet işi ..
Rabbim şifa versin inşallah
İnşallah canım
Dualarda buluşalım..
Seninde duaların az kaldı sanırım..
Allah'a şükür 1 günde toplamışsın
Evet ben biraz bakındım konularınıza. Rabbim en acil sifalari nasip etsin sizlere anne ve çocuk içinde zor süreç. Şükrettikçe artacak nimetlerimiz, sağlığımız, biz dua ettikçe Rabbim yön verecek bizlere madden ve manen sifalanacagiz.Yani yalnış anlamayın oglum normal bi kabızlık çekmiyor çok ciddi bi kabızlık yasıyoruz hep ilaç kullanıyoruz bağırsakları olması gereknden uzun yapamıyor çocugum ilaçlar bağısıklık yapıyor ve ise yaramıyor zamanla kücücük bebek zor bir süreç geciriyoruz oyüzden oğlum belki dua ile düzelir diye dua istiyorum sizlerden
Birşey kalmamış canım çok şükürÇok şükür canım
Kalan Vakıa Suresi 8
Kalan Ayetel Kürsi 34 (11 okudum)
Elimden geldiğince tamamlamaya çalışacağım. Belki okumaya devam eden olur yine kısmet.
Anladım canımm..Tamam ben basladım zaten burda arkadaslarında duaya ihtiyacı oluyor onlarıda yapıyorum bebeğim kücük olduğu için çokta kendimi veremiyorum baska çocuğumda var onunlada ilgileniyorum elimden geldiği kadar zaman buldukça yapıyorum gece uyuyo oluyorlar gece elimden geldiği kadar yapıyorum ayrıyettenten kuranda okuyorum istedimki baska kardeslerimizden de dua alayım kimin duasü kabul olur bilemeyiz rabbim bizleri duası kabul olan kullarından eylesin
Yanlış anlaşılmıyor, rahatsızlığın küçüğü büyüğü olmaz hele ki bebekler konusunda ben biraz hassasım..Yani yalnış anlamayın oglum normal bi kabızlık çekmiyor çok ciddi bi kabızlık yasıyoruz hep ilaç kullanıyoruz bağırsakları olması gereknden uzun yapamıyor çocugum ilaçlar bağısıklık yapıyor ve ise yaramıyor zamanla kücücük bebek zor bir süreç geciriyoruz oyüzden oğlum belki dua ile düzelir diye dua istiyorum sizlerden
Amin amin amin allah razı olsun hepinizdenAnladım canımm..
Allah kabul etsin niyetini tez zamanda şifa versin bebeğine
Dediğin gibi kimin duası kabul olur bilinmez ..
Ettiğin dualara Amin inşallah
Yanlış anlaşılmıyor, rahatsızlığın küçüğü büyüğü olmaz hele ki bebekler konusunda ben biraz hassasım..
O yüzden o gece yazdım size de dua okuyalım diye..
Kandilden sonra konu açacaktım ama arkadaşımızın annnesi rahatsız olunca onun için destek verdik ..
Bu şekilde..
Yer gök dua üzerine duruyor..
Tabi ki birbirimize destek olacağız her anlamda ...
Elimizden ne gelirse ..
Rabbim duası olmuş kul sevinci yaşatsın size tez zamanda şifa versin bekleyenlere de sizin bebeğinize de ..
1 Vakıa Süresi üresi okudumÇok şükür canım
Kalan Vakıa Suresi 8
Kalan Ayetel Kürsi 34 (11 okudum)
Elimden geldiğince tamamlamaya çalışacağım. Belki okumaya devam eden olur yine kısmet.
1 Vakıa Süresi üresi okudum
10 tane Ayetel Kürsi okudum
Kalan: 7 Vakıa Süresi
24 Ayetel Kürsi
Rabbim niyetini kabul etsin canım
Kusura bakma canım gözümden kaçmış arkadaşımın okuması Allah razı olsun farketmissin. Etiketleriniz sayesinde çok şükür kısa sürede tamamlanmak üzere.B Bukre11 arkadaşımBlue_Black arkadaşımız zaten 45 almış daha o zaman Ayetel Kürsi bitmiş
Allah kabul etsin fazla fazla olmuş ..
Haberin olsun konuyu takip edelim
Eki Görüntüle 3198778
Allah razı olsun. Çok çok teşekkür ederimSelamlar, ben 3 adet Vakıa okuyacağımı söylemiştim okudum. Allah yardımcınız olsun
1 tane okudum. Kalan Vakıa Suresi: 3Canım benim çok teşekkür ederim. Allah razı olsun gönlündeki dileğini sana tez vakitte versin hayır ve kolaylıklarla amin.
KALAN VAKIA SURESİ:4
Maşallah çok sevindimKizlarrrrrr
Allah hepinizden Ganiyyy Ganiyyy razı olsun.
Banka avukata devretmek için direniyor ödeme kolaylığı sağlamıyordu. Geçtiğimiz pazartesi aradılar. 36 ay taksit yapacaklarını söylediler maaşımı çok etkilemeyecek miktarda ödeyeceğim. (Faiz maalesef ki var. Faiz olayını ne yatırım ne borçta sevmiyorum mecbur kaldım.)
Dualarınız, dualarım cevap buldu Rabbim kabul etti. Allah hiç birinizi kendisinden başkasına muhtaç etmesin. Rizkinizi bol,hayatınızı hem maddi hem manevi bereketli kılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?