Niye böyleyim...

Baskalari icin yasama , kimse seninle 4 duvar arasinda yasamiyor ..

Kimse senden daha iyi bilemez ne cektigini, kim ne derse desin .önemli olan senin ne istedigin ...

Boşanmaya karar veriyorum sonra vazgeçiyorum, zaten daha önce de konu açmıştım. Ondan sonra eşim iyiye doğru inanılmaz değişti. Şimdi ise sigarayı bıraktı. Günde 2 paket içiyorken Bıraktı üstelik. Ondan sonra her akşam nargile içmeler, arkadaşlarla sahurlar başladı. Karşı çıktığımda ise bana küfür etti. Sonra da sigarayı Bıraktığı için yaptığını, ona daha çok yardımcı olmam gerektiğini söyledi ve özür diledi. Bana samimi gelmiyor artık ne sevgisi ne özrü...keşke kendi gitse ve gelmese...
Karşındaki insanın sevgisine ve söylediklerine güvenin sarsılınca toparlanmıyor sanırım. Kim nasıl inanabiliyor yolu varsa bilmek isterdim. Eşi aldatan ya da hakaret eden, seni sevmiyorum diyen insanlar nasıl toparlıyorlar çok merak ediyorum.
Senin için de üzüldüm, çok zor yanar döner biriyle birlikte olmak.

Eşim gece geldi, özürler dilendi hep aynı hikaye... Ocakta boşanmaya karar verince ikimiz de psikiyatra gittik. Bana anksiyete, eşime depresyon teşhisi kondu. Ben ilaçları tam Alınca bıraktım, tüm gün uyuyordum çünkü. Eşim ilaçlarını kullandı, o sinirli Havası bir geçti. Beni de daha çok düşünmeye başlamıştı. Ama şu sigarayı bıraktıktan Sonra eski haline döndü. Eşim 16 Yaşından beri günde 2 paket sigara içen bir insan. Ramazan başlayınca Bıraktı sigarayı. Bu kez her akşam nargile içmeye başladı. Geçici bir durum diye sabrettim.

Kızlar dün çok kötü üşütmüşüm, hastahaneden geliyorum şimdi, mesajlara tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayın:

Herkesi ve her şeyi bir kenara bırakıp kendinize şu soruyu sorun; ben mutlu muyum? Hayat sandığınızdan da kısa. Sizi mutsuz eden hiçbir şeye katlanmak zorunda değilsiniz. Başkaları için hayatınızı heba etmeyin.

X