Gebeliğe Hazırlık Niye böyle:( ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

efuulimm

Dualarla gel bebeğim
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
1.925
3.382
133
26
Merhaba hanımlar 2 senedir bebek istiyoruz. Eşim 25 yaşında değerleri
Sayı 4 milyon
Ileri hareketlilik %1
Morfoloji 0 biz sorunu sadece onda sanarkeeennn tesadüfen yaptırdıgim bi test sonucu
21 yaşındayım ve Amh 0.64. Sağ tüpte sorun var.
Değerlerimiz çok düşük olduğu için biz bu yasta birçok doktorun kararıyla tüp bebek tedavisine başladık. Ultrasonda 2 yumurtam görüldü onları geliştirdik 19 ve 20 mm boyutuna geldi. Dün yumurta toplama oldu. Ve ikisininde içi boş cıktı işlem başarısız. Maddi manevi çöktük bu kadar erken yasta bu kadar düşük değerler

Cook cok gencsiniz .uzulmeyin nolur.Hayirli zamanda ,hayirlarla alin insallah bebeginizi kucaginiza.

Çok genç olduğum için çok üzülüyorum
Ben de cok genc oldugunuz icin uzulmeyin daha önünüzde 20 yil var dogum yasi icin.o yuzden öyle yazdim.kirkli yaslarda olup anne olabilen nice insan var.Cok genc olmak demek elbet cok saglikli olmak degildir ama zaman acisindan en azindan olumlu düşünün lütfen.

Evet doğru söylüyorsunuz ama şuan benim amh değerim 42 yaşındaki bir kadınla aynıyms

Üzülmeee sağlıklı beslenin beslenme alışkanlığınızı tamamen değiştirin ekstra vitamin kullanın en az üç ay düzenli. Ve gerçekten üzülmeyin sizden on yaş büyüğüm neredeyse ve üzülmek gerçekten herşeyi maalesef mahvediyor gerekirse psikolojik destek alın

Canım Allahtan ümit kesilmez kendini psikolojik olarak güçlü tutmalısın, bak benim bi tanıdığımın amhsi tüpe bile engeldi yoktu bildiğin hiç yumurtası yoktu, ama bir süre incir havuç kürleri yaptı sonra Allah nasip etti arka arkaya, en azından tüpü tekrar deneyene kadar bunları dene, yaşınız genç canını sıkma tek yumurta tek spermle bile oluyo artık eskisi gibi değil, rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah dualarımdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…