Sivilceli Ciltler nivea visage t-bölgesi için temizleyici bandı deneyen var mı ?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Elbette ciltten cilde değişir ama ben kullandığım ve edindiğim deneyim kadarıyla konuşmam gerekirse, öncelikle sivilce ve siyah nokta toniklerinde, kremlerinde aldığınız sonucu beklemeyin. Bir de, çabuk sonuç almayı hiç beklemeyin. Ben uzun sürelerce kullandım. Hani sivilceli bir yüzüm olduğundan değil, ufak tefek çıkar. Açıkçası, deneyeyim nasıl bir şeymiş diye aldım.
Bende ferahlatmanın yanı sıra, daha gergin bir görünüm oluşturdu. Memnun kalmadım değil tamamiyle, ama o kadar da bir etkisi olmadı bana.

Ben de bugün aldım arındırıcı peeling ile birlikte 14tlydi. İndirimdeyken bir deniyeyim dedim. Uyguladım şimdi. Sonuçları yazarım.

Ben alırken nivea'nın güzellik uzmanı vardı, tek başına kalıcı çözüm değil dedi 5 etkili peelingide aldım. Bandı şuan uyguladım hepsinin birden uçup gitmesini beklemiyordum tabi ama bir kısmını aldı zaten beze bakıldığında da görülüyor kökünden çıktığı. Düzenli kullanımda oluşmuş siyah noktalar için etkili olabileceğini düşünüyorum.

X