Sivilceli Ciltler nivea visage t-bölgesi için temizleyici bandı deneyen var mı ?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

temmuziki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
8.571
182
nivea visage t-bölgesi için siyah nokta temizleyici bant çıkmış etkili görünüyo alan var mı?

kullanımı şu şekildeyimş

Yüzünüzü yıkadıktan sonra bandı uygulayacağınız bölgeyi suyla iyice ıslatın. Bant kuru cilde yapışmaz.
Elleriniz kuruyken bandı şeffaf folyodan çıkarın.
Bandın dokulu tarafını burna yapıştırın. Cilde iyi temas etmesini sağlamak için düzgünce bastırın.
Bantları en fazla 10-15 dakika kurumaya bırakın.
Bant çıkarılmaya hazır hale geldiğinde sertleşmeye başlayacaktır.
Bandı her iki kenarından başlayarak burnun ortasına doğru dikkatlice ve yavaşça çıkartın. Bant çok fazla yapışmışsa tekrar ıslatın ve öyle çıkartın.

Evet canım ben kullanıyorum,memnunum.Siyah noktaları alıyo ciltten ve oluşumunu azaltıp geciktiriyo.

ben kullandım berbat tek kelimeyle çünkü hiç çıkarmıyor siyah noktaları burundakileri tek tük çene ve alın zaten yapıştırmamışsın gibi ya gerçi ben banyodan sonra arada sıkıyorum az varlar o yüzden çıkartmadı heralde yani o bantlar bol siyah noktalı ve hiç sıkmayan kişiler için uygun

ben de kullandım ama bende pek işe yaramadı acıkcası cnkü benm siyah noktalarım içe dönük... ama baska kime denediysem sonuc harika oldu (siyah noktaları dışarı dogru ve pütürlü )ben de çok iyi temizledi sansıma küstüm kızlar napıyım :KK43:(

ayy bu ürünü bende sevgilim için alayım... cildi prüzsüz ama burnu feci.. cildide cok kuru... kuru cilde zararı dokunmaz demi.. cildide cok hassas =(

12 milyon eczanelerde 15 bantı çıkardıında görüosn siyah noktalarn çıkmş oluo fakat az oluo yani yüzüne baknca belli bile olmuo

bende kullandım ama en iyisi kese yapmak benim burnumdakileri anında buharla birlikte götürüozemuszemus

kesinLiKLe katılıyorum canım sana... ben bantLar gözenekLeri genişLetiyo diye duymuştum... temizLiyomuş fakat daha sonra daha büyük noktaLar oLuşuyomuş... en güzeLi doğal yöntemLerrr bence... buhar kese ohh miss gibialkisalkisalkis

ayy vaLLa ne güzeL oLarr... bide kese yaptrcan ohhh, vücut peelingi falan hikayeezemuszemus

kullandım berbat bir şey.1 ay once watsonstan almıstım band ve peelıng bır aradaydı hıc sıvılcem yokken ertesi gün tam 7 tane sıvılcem cıkmıstı kabus gıbıydı

komedon diye bir sey var kuzenım cılt bakımı bolumunde okuyor sıyah noktalar ıcın kullanılıyor bır tarafı ucu sıvrı dıger tarafı yuvarlak ortası delık.sıvrı olan kısmısyla sıyah noktaya dokunuluyor dıger ucuyla uzerıne bastırılıgında sıyah nokta temizlenıyor yok oluyor :) ama bır gun kızarıklıgı gecmıyor.guzellık salonlarında cılt bakımı yaparken kullanıyorlar....

X