Göz Çevresi Bakımı nivea vısage aqua sensatıon göz kremi

ecemnazz

Guru
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2007
348
1
arkadaşlar ben bu kremi çok merak ettim aslında bugün kozmetikciye garnier in yeni çıkan roll on u almaya gittim ama kız bana bunu tavsiye etti aranızda onu ya da bunu deneyen varsa yazabilir mi acil cevap bekliyorum göz altı morlukları için ve şişlikleri için almak istiyorum bu kremlerden birini

Ben bu kremi devamlı kullanırdım hatta hala daha kullanıyorum. Benim gözlerimde şişlik olmaz o yüzden şişliğe yarıyor mu yaramıyor mu bilemem. Ancak morluk ırsi deil de yorgunluktansa morarmasını engelliyor. Ve harika bir şekilde nemlendiriyor.Ben gayet memnunum en azından göz çevreme verdiği rahatlık süper. Kurumuyor ve gözlerim çok kaşınırdı artık kaşınması bitti.

sağol yorumun için teşekkürler ama benim göz altı morluklarım var ve irsi dedi doktorlar şişlikte var ayrıyetten bilmiyo8rum ki ben de garnier le bunun arasında kaldım

sağol yorumun için teşekkürler ama benim göz altı morluklarım var ve irsi dedi doktorlar şişlikte var ayrıyetten bilmiyo8rum ki ben de garnier le bunun arasında kaldım

ben kullanıorum evet nemlendirme falan ii ama benimde göz altındaki morluk ırsi ve bunun çaresi yok malesef kapatıcı kullanmaktan başkasenağlama

valla sakın kullanma derim ben gözümün altındaki çizgi sayısını arttırdı bu krem

arkadaşlar ben bu kremi çok merak ettim aslında bugün kozmetikciye garnier in yeni çıkan roll on u almaya gittim ama kız bana bunu tavsiye etti aranızda onu ya da bunu deneyen varsa yazabilir mi acil cevap bekliyorum göz altı morlukları için ve şişlikleri için almak istiyorum bu kremlerden birini

ben ikisini de kullandım. benimde göz altı morluklarım ırsi ama giderek artıyo. buyüzden bi arayış içindeydim. garnieri kullandım fakat göz altımda yağ bezeleri yaptı bıraktım bir kaç ay sonra geçti. onu tavsiye etmiyorum. şimdi 1 aydır nivea aqua kullanıyorum. memnunum. güzelce nemlendiriyor belki geçirmese de artmamasını sağlıyor. üzerine kapatıcı sürüyorum güzel oluyorum ozaman:)

X