Selülit Nivea Mı, Dove Mu Arkadaşlar?

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

justis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
776
1
merhaba arkadaslar ben yeni üyeyim 1 yıldır takip ediyorum ama kısmet bugüneymişkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bana tavsiyelerinizi bekliyorum vücudumda hafif selülit var ama dove sıkılastıcı losayon mu yada nivea vücut sekillendiricimi kullansam karar veremiyorum:uhm:hangisi daha iyi sizce

arkadaslar ben bu iki kremden birini selülit icin degil daha dogrusuvücudumdaki sarkmalar icin soruyorum ki vücut sıklastırıcılar selülitede etki eder pratik bir cözüm arıyorum simdilik yokmu aranızda kullanan :çok üzgünüm:

ben ikisinide kullandım , sporsuz hareketsiz hiç bi işe yaramazlar canım ,tek başlarına asla mucize değiller bilesin ..
ama dove sanki daha etkili gibi gelmişti bana ..

cok tskler cnm ozaman doveyi kullanayım bende zayıf olmama ragmen kalcalarım fln yayvan cnm sıkılıyor :çok üzgünüm:

Arkadaşlar dove selülit kremi diye bir şey hiçbir yerde yok .Sadece nemlendirici ürünleri var.Siz hangi ürününden söz ediyorsunuz.

Son düzenleme:
X