Cilt Bakımı Ürünleri Nivea bronzlaştırıcı mendil süper!!

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
arkdaslar ben denedim nive anin islak mendilini ama bende pek isi yaramadi be kreminimi alsam acepp

arkadaşlar ben kuzenimin odasında duran 10larca nivea bronzlaştırıcı mendillerden birini kaptım geldim ağdadan snra rengi iyice açılmış bacaklarıma sürdüm çok güzel bi görüntü oldu zaten pakedin üstünde ne kadr süreyle giysilere temas edilmemesi gerektiğini söyleyen bölüm de war öneririm ucuz güzel 3-4 günde bir yenileyin yıkayın yazıyorrrrrr

nivanın mendilini almaya gıttım babe dıe bı marka önerdıler medıkal oldugu ıcın.2 saat önce sürdüm varla yok arası bı belırtı var dahaaa

ala bula olmuo dımı canım... avondan kremını almıştım ala bula oldu resmen zor çıkrttım

dove summer glov bronzlaştırıcıyı bende kullandım ve en ufak bir renk değişimim olmadı forumda biri günden güne bronzlaştırdıgını yazmış ben niye bronzlaşamadım yaa. niveanın kremini alıcam bugün pek umutlu değilim ama göreceğiz

kızlar Avon'unkini denediniz mii memnun kaldınız mı ?

Lütfen acıl cevap verinnnn (

canım ben avonun kremını yaklasık 1 yıl once ılk cıktıgında denemıstım oyle bır sacma renk tonlaması oldukı anlatamam alacalı bulacalı olmustu hıc tavsıye etmem yanı **** dunde nıveanın bronzlastırıcı mendılını aldım Allahımmm:uhm: oyle kotu kokuyorkı dayanamadım kokusunaa belkı bırazdaha bekletseydım sonuc alıcaktım ama kendımı hemen dusa attım :))) Bunların guzel kokulu olanı yokmu yaaa :):):):)

Kızlar ben 1 saat önce sürdüm. Hafif bir bronzluk var. Leke kalır diye çok korkuyorum, önümüzdeki günlerde göreceğiz artık.
Çok güzel kokmuyor ama çok da kötü değil. Şu anda verdiği bronzluk çok yapay değil. İlk 1 saatteki gözlemlerim bunlar.

Sevgiler :)

kızlar bende niveanın bronzlaştırıcı mendilini kullandım çok doğal bir bronzluk verdi tavsiye ederim

bende almaya karar verdimde kokusu nasıl :))

bnm arkadasım kullandı hiç bronzlaştırmadı ama bi kere kullandı belki de o yüzden olmadı çünkü 3 günde bir tekrarlamak gerekiyormuş sanırım..:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…