Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar ben kuzenimin odasında duran 10larca nivea bronzlaştırıcı mendillerden birini kaptım geldim ağdadan snra rengi iyice açılmış bacaklarıma sürdüm çok güzel bi görüntü oldu zaten pakedin üstünde ne kadr süreyle giysilere temas edilmemesi gerektiğini söyleyen bölüm de war öneririm ucuz güzel 3-4 günde bir yenileyin yıkayın yazıyorrrrrr
dove summer glov bronzlaştırıcıyı bende kullandım ve en ufak bir renk değişimim olmadı forumda biri günden güne bronzlaştırdıgını yazmış ben niye bronzlaşamadım yaa. niveanın kremini alıcam bugün pek umutlu değilim ama göreceğiz
Kızlar ben 1 saat önce sürdüm. Hafif bir bronzluk var. Leke kalır diye çok korkuyorum, önümüzdeki günlerde göreceğiz artık.
Çok güzel kokmuyor ama çok da kötü değil. Şu anda verdiği bronzluk çok yapay değil. İlk 1 saatteki gözlemlerim bunlar.