Cilt Bakımı Ürünleri Nivea bronzlaştırıcı mendil süper!!

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

gizzem

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
2.677
1.733
arkadaşlar dün nivea bronzlaştırıcı mendil sürdüm
3-4 saat sonra cildim 2-3 ton koyulaştı
ve açık tenli olmama ragmen
turuncu da yapmadı
üstelik fiyatı da 1.9ytl!!
şimdi kremini alıcam o da 15ytl
yüzümde çok hoş bir bronzluk var kızlar tavsiye ederim:dance:

Aa çok hoşmuş fiyatı da uygun denk gelirsem ben de alayım açık tenliyim beyaz beyaz dolaşmayalım :)

valla cnm çok tavsiye ederim
ben lancester alacaktım
erkek arkadaşım dedi bu işi bi tek bu mu yapar yok mu başka markada
dedim niveanın var
onu dene bi bakalım öyle al dedi
iyiki de demiş
hem param cebimde kaldı
hem de bronz oldummm:sm_cool:

cnm ben çıkarken de yüzümden burda yazar hbr veririm leke leke oluyor mu diyeyerimseniben

arkadaşlar dün nivea bronzlaştırıcı mendil sürdüm
3-4 saat sonra cildim 2-3 ton koyulaştı
ve açık tenli olmama ragmen
turuncu da yapmadı
üstelik fiyatı da 1.9ytl!!
şimdi kremini alıcam o da 15ytl
yüzümde çok hoş bir bronzluk var kızlar tavsiye ederim:dance:

istanbulda nereden buldun bu mendilleri , kaç gun kalıyor cildinde ,terlediğinde çıkıyormu ? cevaplarsan sevinirm..

3-4 gün sürüyormuş
bnm 2. günüm
valla terleyince fln çıkma olmadı hiç
lekelenme de olmadı
bakırköy carouseldeki watsonsdan aldıım

bende dove un bronzlaştırıcı kremini alacaktım.ama grdiğim mağazada bulamadığımdan nivea mendil aldım.çantamda duruyo şimdi bu akşam deneyeyim.bende beyaz tenliyim.nasıl kullandın peki.1 mendil tüm vucuda yetiyormuş sanırım.dove hakkında bilgisi olan var mı

arkadaşlar bu kalıcı bronzluk mu sağlıyo yoksa gunluk falan mı ? yenilense sürekli sürünülse kalıcı mı olur yani bilgi verir misiniz ?

bende dove un bronzlaştırıcı kremini alacaktım.ama grdiğim mağazada bulamadığımdan nivea mendil aldım.çantamda duruyo şimdi bu akşam deneyeyim.bende beyaz tenliyim.nasıl kullandın peki.1 mendil tüm vucuda yetiyormuş sanırım.dove hakkında bilgisi olan var mı

cnm bir mendil ya yüze ve kollara
ya da tümbacaklara yetiyor
ben yüzüme boynuma dekolteme uyguladım
3-4 gün kalıyormuş yazıyor üstünde
yarın tekrar uyguluycam
umarım memnun kalırsınyerimseniben

kremının etkısı nasıl acabafisfisfis
kremını alabılırım son gunlerde aradıgım bır urun bu..
sız kullanın bakalım şakkıdı

arkadaşlar dove summer glov bronzlaştırıcı kullanan varmı?ayrıca şu niveanın mendillerini kullandıktan sonra vücudumda dalgalanmalar olurmu?

öğle tatilimde dove un kremini almaya gittim,loreal nutri bronz u aldım çıktım.iiside aynı fiyattı.loreal i tercih ettim.bakalım bu akşamdan itibaren kullanmaya başlayacağım.göbek kısmıma kullanmamayı düşünüyorum oraya 7 gün sonra nivea nın mendilinden deneyeceğim :))

ben dove un bronzlaştırısını kullanıyorum hatta 5 dakka önce sürdüm. günden güne bronzluk sağlıyo kollarda ve bacaklarda verdiği rengi beğendim ama yüzde hiç doğal durmuyo. fondoten sürmüşsün gibi oluyo. yine de ööle bitsin diye sürüyorum işte.. hem verdiğin ton çok harika diil hem de yıkandığında sarılık gibi oluyosun. bi de giydiğin kıyafetlere ne yazıkki bulaşıyo... niveanın mendillerini ben de deniim ama beyaz renk bi kıyafet giydiğinizde kıyafete bulaşıyormu?????????? en önemlisi bu. bronz gözükücem diye pasaklı pasaklı gözüküp bluzlarımdan olmak istemem..

bgn tekrar sürdüm mendillerden sonucu bekliorum=)
bu arada yüz için bronzlaştırıcı kremini de aldm niveanın onu kullanınca yorumumu yazıcamyerimseniben

cnm bu akşam kullancagım
ben de çok merak ediyorum
ama şöyle yüzüme derinlemesine bir temizlik yapıp sürmek nasip olmadı daha
ben sürünce yazacağım burayaa.s.

lorealin kremini 7 gündür uyguluyorum,gerçekten güzel turuncu yapmıyor ki ben bembeyazım.tatlı bir bronzluk veriyor.ama göbeğime krem değil niveanın mendilini yatmadan denedim aynı bronzluğu sabah elde etmiştim.ikisini de gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz :dance:

yok öyle bir sıkıntı yaratmadı loreal.normal vücuduma sanki nemlendirici sürüyormuş gibi sürdüm sadece biraz daha fazla yenmesini sağladım vücudum tarafından.zaen turuncu yapmıyo.

X