- 14 Şubat 2008
- 1.529
- 0
- 42
canım merabalar oncelıkle sunu belırtıyım bende kılo vermeye calısanlardanım 2o kılo gıbı bır fazlam var sımdı su nıvea kremı ve bantlarıyla sabah aksam mutlaka kremı suruyorsun cok fazla masaj yapmasanda olur ama yapmak daha da etkılı sonra bantlarıda uygun zamanlarda 8 saat sureyle yapıstırıosun ama bıraz kaygan oldugu ıcın otururken falan yapıstırırsan daha uzun omurlu olur yuruyusun ozellıkle cok etkısı oluyor bununla beraber cunku ıcerıgınde l carnıtıne var. ama kullanım suresı cok az oluyor cunku o kadar para verıosun kremın ıcınde &60 hava var gbı bantlarda 6 tane zaten ama bende cook ıse yaradıgını belırtmelıyım
selilüt bAntlarımı var bidee 8 saat bu sıcakda bu bant vucutta durmazkii CADIARZU
ben L carnitin kullındım biraz azaldı selilütler bide şimdi bu urunu kullıyorum ama daha gözle görülür bi fark olmadııı içinde L carnitin olduğu için bende bu ürünü tercih ettim ama olmazsa gutu kola alcam bacaklardaki ka dolaşımını artırdığı için selilütlere birebirrr deneme tahtası gibi olduk yaaa:1closedeyes:
teşekurlerrr önerilerin içinnn ama şimdilk ben sadece bu urunu kullnmaya devam edıcem bantlar sonraki aşamda devreye girsinn a.s.