Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kullandım hatta hala kullanıyorum.. canım hevesini kırmak gibi olmasın ama çok bi işe yaradığı söylenemez....
ben kullandım.2 haftada bitirdim bir tüpü.gerçi ben yememe içmeme de dikkat ettim.bacaklarımda 1-1.5 cm incelme oldu.selülit görünümü de azaldı.ama kullanımı zor bence..sürdükten sonra biraz yapış yapış hissi oluyor.ve 5-10 dk sonra giysen de giysinin pamukları bacağına yapışıyo.ben şimdi dove kullanmaya başladım.kullanımı daha rahat.daha çabuk emiliyo.ben sabah akşam kullandım.masaj filan yapmadım
evet masajın ve sureklılıgın de cok faydası var herangı bır yaglada cozulebılır bu sorun ama ıste antı selulıt oldugu ıcın bır parca daha etkılı olabılır..
inneov este die bi ürün var kızlar içiyosunuz selüliti yok ediyormuş ama biraz tuzluu maaleseffsenağlama
ya hıc gerek yok arkadaslar su sert selülit liflerinden alsanıza bır de nıvea nın yenı cıkan selulıt kremı ıste bu kadar ıkısı 30 ytl bıle etmıyor
selülit lifi olmadan bu ıs olmaz adeta kan hucum edıyor dokulara,belki gormussunuzdur kesenin eldivenimsi olanı boyle cok sert lifler var ustunde
degısık bısı yanı hergun kullanın bakın bakalım sellülorlar nereye kaccaklar
selilüt lifini nerden tedarik edebilirizzz cnm ?
bu lifleri kuru cilde mi ıslak cilde mi uyguluyorsunuz arkadaşlar? :uhm:
Bir de ne sıklıkta?:uhm:
Ve ne kadar sürede az da olsa faydasını gördünüz?:uhm:
:sm_confused:
selam canım sen nasıl kullnıyorsun bu kremi sellit bantlarıı nasılll bişey ya ben ilkdefa selilütleri bukdar kafaya taktım da ve ilkdefa selilüt için krem kullıyorum daha ii sonuç almak için neler yapılabilirr?
hergün düzenlii yürüyüşümü yapıyorum suyumuda içiyorm ama tamamen geçircek bişeyyokmu bu merretten kurtulmak lazım a.s