myfish Nirvana Kayıtlı Üye 6 Kasım 2008 215 2 9 Nisan 2013 Konu Sahibi myfish #1 Merhabalar Arkadaslar... Nivea BB Kremi deneyen ya da kullananlarin düsüncelerine ihtiyacim var, Ayrica cildim cok kuru, BB kremlerin altina nemlendirici uygulanir mi? $imdiden tesekkürler, sevgiler... Son düzenleme: 9 Nisan 2013
Merhabalar Arkadaslar... Nivea BB Kremi deneyen ya da kullananlarin düsüncelerine ihtiyacim var, Ayrica cildim cok kuru, BB kremlerin altina nemlendirici uygulanir mi? $imdiden tesekkürler, sevgiler...
Mascara like a chalk outline Kayıtlı Üye 23 Ekim 2009 18.527 3.908 9 Nisan 2013 Konu Sahibi myfish #2 nivea bb krem denemedim ama garnier ve maybelline denedim sunu söyliyim bb kremlerin altına nemlendirici sürülmez.zaten nemlendirici görevinde de kullanılırlar altına birde nemlendirici sürersen parıl parıl parlarsn canım
nivea bb krem denemedim ama garnier ve maybelline denedim sunu söyliyim bb kremlerin altına nemlendirici sürülmez.zaten nemlendirici görevinde de kullanılırlar altına birde nemlendirici sürersen parıl parıl parlarsn canım
myfish Nirvana Kayıtlı Üye 6 Kasım 2008 215 2 9 Nisan 2013 Konu Sahibi myfish #3 Te$ekkür ederim Esmer Kralice...
A ada67 Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2008 1.525 11 10 Nisan 2013 Konu Sahibi myfish #4 nıveanın renklerı cok koyu bb kremde 1 tercıhım pure beauty eger watson yoksa garnıer...
myfish Nirvana Kayıtlı Üye 6 Kasım 2008 215 2 11 Nisan 2013 Konu Sahibi myfish #5 ada67 .!.: nıveanın renklerı cok koyu bb kremde 1 tercıhım pure beauty eger watson yoksa garnıer... Genişletmek için tıkla... Te$ekkürler, önerini dikkate aldim.
ada67 .!.: nıveanın renklerı cok koyu bb kremde 1 tercıhım pure beauty eger watson yoksa garnıer... Genişletmek için tıkla... Te$ekkürler, önerini dikkate aldim.