Nispet yapma canım yanıyor

Bu kadar tepkileri anlayamıyorum gerçekten canım çok yanıyor beni bu kadar hor gören arkadaşlar inşallah bu hissi bu duyguyu siz yaşamazsınız emin olun ki çok zor bişey.Buraya bi çok kişi aşk adı altında yaşadığı yaptığıharam işleri hiç kimse kötü karşılamıyor aşk frlan filan diyo ama benim eksiklik hissimi çoğusu hasetçi olarak görüyor ve de sanal alemde değilde gerçek hayatta arkaşınız olsam böyle konuşabilecekmisiniz biraz vicdanlı olun
Haram helal bağlantısı nedir? Peşinen diyim evlendim 8 ay olmadı Dr Dr gezdim 30 yaşındaydım çünkü.. Tüm kuzenler Hamile kaldı yani sizin hissiyatınızı yaşadım. Cözüm basit takip etme. Cesaret güzeldir. Arkadaşım hayırlı doğumların olsun ama bir süre görüşmeyelim ben etkileniyorum derseniz hem siz rahatlarsın hem de içten içe kurup nispet yapıyor diye kahırlanmazsınız..

Siz biraz hassassiniz o da dusuncesiz. Akil edememistir alinacaginizi. Olur sizin de cocuklariniz olur unutulur gider bu gunler

İşte mesela ben olsaydım tamam paylaşırım da aynı ortamdayken ayy belim ağrıyor ayy tekmeliyor çok güzel demenin anlamı yok 9 ayın 9 dk sı da sevincini paylaşmasın.. Allah evladımızı bağışlasın dileyen herkese de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..
Amin ins Allah herkesin yavrusunu bağışlasın ve herkesin gönlüne göre versin.nispet için can yakani da görür Allah:)

Bebek hasreti çektiğinizi biliyor.mu? Benim evlenip de ilk sene çocuk yapan ne arkadaşım var ne akrabam. Genelde hiç yoktan bir-bir bucuk sene evliliğe alışıyor-tadini çıkarıyor insanlar.
Ayrıca o kadının yerinde olsam ben size ozenirdim. Düşünsene daha kocanın keyfine varamadan,cinsel hayatın sekteye uğruyor. En güzel hatirlanacak zamanlarda deli gibi kilo alıyorsun, daha kocanla tatillere gidip doya doya sarhoş olamadan eglenemeden bebek sorumluluğu geliyor...
Bebek elbet çok guzel ama evliliğin ilk yılları da öyle. Herşeyin bir zamanı var bence.
Ayrıca kimse kimseyi düşünüp paylasimlarina dikkat etmek zorunda değil. Belki de sizin her perşembe tbtlediginiz gelinlikli fotoğraflar 'ben böyle mutluyum ya' diye bekarlıği savunan yakın arkadaşınızı ağlatıyordur. Değil mi?
Bir de böyle düşünün

E zaten 6 aydir evlisiniz,cocugum olmuyor derken sanki uzuuuun yillardir olmuyormus gibi yazdiniz..Onun da sonucta ilk gebeligi,herkes istedigini yapar siz de cok rahatsizsabiz gelmeyin bir araya..Ayrica ben kasti yapilan bir sey oldugunu düsünmüyorum

Ben bu tavrı çok anlayamıyorum malesef. Daha yeni evlisiniz önünüzde yıllar var. Şimdiden çocuğum olmuyor diye bu kadar karalar bağlamak biraz gereksiz bence. Gerçi yıllar geçmiş olsa da sizin çocuğunuz yok diye çevrenizdeki insanlar mutluluklarını sizden saklamak zorunda değiller ki. Arkadaşını seven insan neden nispet yapıyor diye düşünmez, arkadaşıyla sevinir, onunla heyecanlanır. Kimse size nispet yapmıyor, insanlar içinde bulundukları dönemin keyfini çıkarıyorlar sadece.
Aynı fikirdeyim 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Merhabalar benimki dert sayılmaz ama içimi dökmek istiyorum daralıyorum.Biz evlendikten1 sene sonra Eşimin arkadaşı evlendi samimi arkadaşımız bende çok severim abim gibidir.Hanımıylada iyi anlaşırız severiz birbirimizi.Hanımı ilk ay hamile kaldı şimdi 6 aylık hamile bizim çocuk istediğimizi ama olmadığını biliyor.ne zaman bi araya gelsek ay belim ah nasıl tekmeliyo benim bebeğim felan diyo ay ay diyo sosyal hesabından sürekli göbeğini fotoğraf çekip paylaşıyo.Yani yanlış anlaşılmasın beni ilgilendirmez ne yapıp ne ettiği ama benim samimi arkadaşım böyle bi özlem hasret çekiyosa ben onu hatırlatacak ya da gözüne sokacak hiç bişey yapmam.Biz kirada oturuyoruz kendi evimizi yapmaya çalışıyoruz herşey benim istediğim gibi oluyor Allah razı olsun eşimden ama ben hiç bi zaman ay evim yapılıyo çok güzel demedim bir kere bile sosyal medyada paylaşmadım nispet eder hareketler yapmadım.Çok canım yanıyo şişiyorum ağlamamak için zor tutuyorum kendimi kalbim sıkışıyo yemin edeeim bazen yutkunamıyorum kusuruma bakmayın yazmak istedim
Abartıyorsunuz, sizinle yüz yüze iken direkt yüzünüze nispet edercesine konuşsa haklı olabilirsiniz ama sosyal medyada yaptığı paylaşımları niye size nispet olarak algılıyorsunuz ki, roller değişse galiba siz paylaşımlarınızı nispet için yapacaksınız?? İnsanların davranışlarına bu kadar anlam yüklemeyin, kimse kimseye odaklanarak hayatını yaşamıyor, ay şunun da çocuğu olmuyor dur hamile fotolarımı paylaşayım da ona bi hava atayım demiyor 😂😂😂😂

Nefes almaya da çekineceğim yakında.
İyi bari hasta olanın yanında hastalığımızdan, boşananın yanında kocamızdan ,kiracının yanında evimizden dertlenmeyelim.
Bu kadar hassas olacak bir şey yok, kadının beli ağrıyordur bebeği de tekmeliyordur bunu arkadaşına anlatmak ister ne var yani?
Ben de boşanmış ve çocuksuz bir kadınım ama sosyal medyada kocasıyla, çocuğuyla paylaşım yapanları hiç bana nispet olsun diye yaptıklarını düşünmedim 😂😂 hatta sevimli bulduklarım olur beğenirim ne mutlular diye düşünür darısı başıma derim ama haset etmem asla, haa sosyal medyada çok abartanları mırç mırç olanları çok komik buluyorum ama hiç üzerime alınmadım bence kişi kendinden bilir işi misali, kendisine nispet yapıldığını düşünenler o kafada oldukları için alınıyorlar.

Bu kadar tepkileri anlayamıyorum gerçekten canım çok yanıyor beni bu kadar hor gören arkadaşlar inşallah bu hissi bu duyguyu siz yaşamazsınız emin olun ki çok zor bişey.Buraya bi çok kişi aşk adı altında yaşadığı yaptığıharam işleri hiç kimse kötü karşılamıyor aşk frlan filan diyo ama benim eksiklik hissimi çoğusu hasetçi olarak görüyor ve de sanal alemde değilde gerçek hayatta arkaşınız olsam böyle konuşabilecekmisiniz biraz vicdanlı olun

Bu kadar abartmanın, harama helale bağlamanın, aba altından beddua göstermenin ne gereği var. Altı üstü 6 aylık evlisin be kardeşim. 41 yaşındayım çocuğum olma ihtimalimde yok bunu 15 yıldır biliyorum ama bir kez olsun başkalarının hamileliğine bakıp iç geçirmedim. İnsan bin kere hamile kalmıyor, kadın kendince bugünlerinin tadını çıkartıyor sen üstüne alınıyorsun. İyi dileklerde bulunacağına, sağlıkla kucağına al diyeceğine hasetleniyorsun ayıp ya, yetmiyor bir de drama çeviriyorsun olayı pess...

Ay Allahım 6 aylık mı evliymiş?
1 sene 6 aylık sanırım diğeri onlar 1 senelik evliyken evlenmiş ilk ayda hamile kalmış arkadaşı şuan hamile arkadaş 6 aylık konu sahibesi 1 yıl 6 aylık evli öyle anladım ben yani.
Bu kadar takıyorsanız olmayacağına dair doktor teşhisi var mı onu merak ettim ben ondan mı üzülüyorsunuz kesin olmayacağını düşündüren ne size ?

Ben de boşanmış ve çocuksuz bir kadınım ama sosyal medyada kocasıyla, çocuğuyla paylaşım yapanları hiç bana nispet olsun diye yaptıklarını düşünmedim 😂😂 hatta sevimli bulduklarım olur beğenirim ne mutlular diye düşünür darısı başıma derim ama haset etmem asla, haa sosyal medyada çok abartanları mırç mırç olanları çok komik buluyorum ama hiç üzerime alınmadım bence kişi kendinden bilir işi misali, kendisine nispet yapıldığını düşünenler o kafada oldukları için alınıyorlar.
İşin sosyal medya boyutu itici gerçekten ama o da o kişinin tercihi.
Çok yakın bir arkadaşım var yaşı benden hayli fazla, ben iki çocuk annesiyim, onun çocuğu yok. 2 talihsiz evlilik yaşadı. Ben onun yanında her derdimi anlatırım eşimle çocuklarımla ilgili. Ya da çocuklarımın yaptığı güzel bir şeyden de bahsederim. Nispet yaptığımı düşüneceğini hiç sanmıyorum, gayet de ilgilenir dinler, çocuklara birlikte kıyafet seçeriz . Arkadaşlık böyle bir şey değil mi?
Keza ben çocuklarla evden burnumu dışarı uzatamazken o da gittiği gezdiği yerleri anlatır bana, son derece sosyal biridir. Tek bir gün bana nispet yapıyor diye aklıma getirmedim.
İnsanlar çeşit çeşit gerçekten

Bazı insanların huyu bu her şeyi göze sokmak ve abartmak
Oysa ki veren de Allah bunu
Ben kızım doğduğunda kapıya bir kurdela bile bağlamadım ya o an hastanede çocuğu olmayan biri görür de üzülürse dedim
Çoğu arkadaşım bile doğuma yakın öğrendi hamile olduğumu
Allah size en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

İşin sosyal medya boyutu itici gerçekten ama o da o kişinin tercihi.
Çok yakın bir arkadaşım var yaşı benden hayli fazla, ben iki çocuk annesiyim, onun çocuğu yok. 2 talihsiz evlilik yaşadı. Ben onun yanında her derdimi anlatırım eşimle çocuklarımla ilgili. Ya da çocuklarımın yaptığı güzel bir şeyden de bahsederim. Nispet yaptığımı düşüneceğini hiç sanmıyorum, gayet de ilgilenir dinler, çocuklara birlikte kıyafet seçeriz . Arkadaşlık böyle bir şey değil mi?
Keza ben çocuklarla evden burnumu dışarı uzatamazken o da gittiği gezdiği yerleri anlatır bana, son derece sosyal biridir. Tek bir gün bana nispet yapıyor diye aklıma getirmedim.
İnsanlar çeşit çeşit gerçekten
Kesinlikle, gerçek arkadaşlar arasında nispet diye birşey olmaz, bekarlığın da evli olmanın da kendine göre artıları eksileri var, kendinde olmayanları karşı tarafta görüp de haset edersen temiz kalpli değilsin denektir ve sadece kendini üzersin 😉

Ayrica 20 yasina annemi kaybettim, suan kayinvalidemin bile annesi yasiyor. O zaman onlar bana nispet yapiyorlar =))) gerçi gercekten yapiyorlar, bir kere, annesini senin kadar bile gormeyenler var, yine de sukret dediler :deli:

Merhabalar benimki dert sayılmaz ama içimi dökmek istiyorum daralıyorum.Biz evlendikten1 sene sonra Eşimin arkadaşı evlendi samimi arkadaşımız bende çok severim abim gibidir.Hanımıylada iyi anlaşırız severiz birbirimizi.Hanımı ilk ay hamile kaldı şimdi 6 aylık hamile bizim çocuk istediğimizi ama olmadığını biliyor.ne zaman bi araya gelsek ay belim ah nasıl tekmeliyo benim bebeğim felan diyo ay ay diyo sosyal hesabından sürekli göbeğini fotoğraf çekip paylaşıyo.Yani yanlış anlaşılmasın beni ilgilendirmez ne yapıp ne ettiği ama benim samimi arkadaşım böyle bi özlem hasret çekiyosa ben onu hatırlatacak ya da gözüne sokacak hiç bişey yapmam.Biz kirada oturuyoruz kendi evimizi yapmaya çalışıyoruz herşey benim istediğim gibi oluyor Allah razı olsun eşimden ama ben hiç bi zaman ay evim yapılıyo çok güzel demedim bir kere bile sosyal medyada paylaşmadım nispet eder hareketler yapmadım.Çok canım yanıyo şişiyorum ağlamamak için zor tutuyorum kendimi kalbim sıkışıyo yemin edeeim bazen yutkunamıyorum kusuruma bakmayın yazmak istedim
Görüşmezsin olur biter.Ben bana nispet yapanları engelliorum.Tahammulum yok.Ölesi insanlarla arkadaş olunmaz.Hayırlısını isteyin her seyın.Nedem arayıp sormuosun dersede soylerdım açık açık.Bunda kötü bişey yok.

Arkadaşınızı sosyal medyada gizleyin. Sessize alın falan. Ben öyle yapıyorum. Ayrıca arkadaşınızın kalbini kırmayın unutmayın o da hassas bir dönemde.

Konu sahibi arkadasiniz normal davraniyor olabilir belki siz yanlis anladiniz.
Ama ben de sizin gibi dusunuyorum.
Insan arkadasini tanir ve ona gore davranir.
Size yuklenen kisiler belki arkadasiniz gibi dusundugunden normal goruyor olabilirler.
Herkesin dogrusu farkli.
Sizin dogrunuzla paralel olan insanlar size daha iyi gelir.

Back
X