Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri nişannn için sizce bu elbise nasıl

hımm şimdi fark ettim elbise arkadaşın içinmiş bir msj kaçırmışım okurken yinedeyazdıklarım senin nişanın içinde fikir olur ardaşın içinde

canım sen nişan için aldığım kıyafeti daha sonrada kullanayım işime yarasın diye düşünüyorsun sanırım kendin bilirsin ama bana kalırsa abiye tarzı giymeni tavsiye ederim hem daha sonra iki tane abiyeyi ne yapayım diye düşünme bence özel günlerinizde arada giyebilirsin sırf aldığım sonrada işime yarasın diye düşünmezm ben olsam nişandada kınadada düğündede çok özel şeyler seçerdim zaten sonradan kullanmayacak olsan bile oda zaten doğru seçim yaptığını gösterir sıradan olmadığını gösterir

hmm...bilmemki canım :44: o gün gelince fikrim değişir belki..ben nişanı çok önemsemiyorum nedense zaten benim nişanla düğün arası çok olmucak..düğün daha önemli benim için :78: :97:

Nışana uygun bir elbise değil bence:19: abiye tarzı düşünülmüyorsa, biraz daha farklı, ama abartılı olmayan modele bakın derim ben:29:

elbise kendi başına hoş ve güzel fakat nişan için uygun değil bence:34:
ben bu tarz elbiseyi bi arkadaşımın nişanına yada düğününe giderken giyerim:8:

kendi nişanın için basit kalır. kır düğünü davetlisinin gyebileceği bi kıyafet bana göre

Back