Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri nişannn için sizce bu elbise nasıl

ilk cevap benden olsun ben beğenmedim canım yaa sanki arkadaş nişanına gider gibi bu elbise

anladım canım....bide başka şeyde fikirlerinizi almak istiyorum...foruma baktım herkes nişanda abiye tarzı şeyler giyiyo....hiç ceket etek giyen düşünen yok mu???

Son düzenleme:
anladım canım....bide başka şeyde fikirlerinizi almak istiyorum...foruma baktım herkes nişanda abiye tarzı şeyler giyiyo....hiç ceket etek giyen düşünen yok mu???

ceket etekta giyenler vardır tabi ama ceket etek herzaman giymek için imkanın olucak ama bu nişan ve bir kez olacak bence gösterişli bişeyler tercih etmelisin

ben beğenmedim çok canlı rengarenk bence seçim senin tabiki canım giyicek olan sensin:69::69::69:

yok benim nişana daha var :9: arkadaşım tutturdu bunu çok beğendim bundan alıcam diye..sana göre deil dedim dinlemedi..bende sizin fikirlerinizi alıım dedim..yorumları gösteririm ona göre hareket eder.. :44:

değişir...
nişan evdemi salondamı?

senin boyun posun nasıl bu elbiseyi uzun boylu biri kaldırabilir...

evdeyse belki ama salondaysa asla....

ben bir elbiseyi görünce güzel dersem almam harika bayıldım dersem alırım... sende harika demelisin yani güzel bile az kalmalı nişan bu senin özel günün en güzel sen olmalısın.

yok yok cık beğenmedim ben :20:

ceket etekta giyenler vardır tabi ama ceket etek herzaman giymek için imkanın olucak ama bu nişan ve bir kez olacak bence gösterişli bişeyler tercih etmelisin

ceket eteği ben düşünüyorum tabi kafama göre bi modeli olursa....sıradan olmamak kaydıyla..nişanda salonda filan olmaz zaten..ne bileyim abiye tarzı şeyleri her zmn giyemezsin ve ben kınamda zaten abiye giymeyi düşünüorum 2 tane abiyeyi napiimm :26: bi takım olsun bi abiyem bide gelinliğim :9: :9:

değişir...
nişan evdemi salondamı?

senin boyun posun nasıl bu elbiseyi uzun boylu biri kaldırabilir...

evdeyse belki ama salondaysa asla....

ben bir elbiseyi görünce güzel dersem almam harika bayıldım dersem alırım... sende harika demelisin yani güzel bile az kalmalı nişan bu senin özel günün en güzel sen olmalısın.

yok yok cık beğenmedim ben :20:

arkadaşımınki evde olacak..boyu 1,65 civarında

ceket eteği ben düşünüyorum tabi kafama göre bi modeli olursa....sıradan olmamak kaydıyla..nişanda salonda filan olmaz zaten..ne bileyim abiye tarzı şeyleri her zmn giyemezsin ve ben kınamda zaten abiye giymeyi düşünüorum 2 tane abiyeyi napiimm :26: bi takım olsun bi abiyem bide gelinliğim :9: :9:

canım sen nişan için aldığım kıyafeti daha sonrada kullanayım işime yarasın diye düşünüyorsun sanırım kendin bilirsin ama bana kalırsa abiye tarzı giymeni tavsiye ederim hem daha sonra iki tane abiyeyi ne yapayım diye düşünme bence özel günlerinizde arada giyebilirsin sırf aldığım sonrada işime yarasın diye düşünmezm ben olsam nişandada kınadada düğündede çok özel şeyler seçerdim zaten sonradan kullanmayacak olsan bile oda zaten doğru seçim yaptığını gösterir sıradan olmadığını gösterir

Back