• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanliyim ve kafam cok karisik

Kardesim benim evlencek olcam kisi hakkida yalan yanlis konusursa gitmem.
Cunki beni bastan saymadiklari icin kaynanam arkamdan nisanlimi kaynima kiz istemeye goturmeye kalkiyor ama bana gelirmisin diye sorulmuyor. Kayinbabam yok ve ben kayinimi biliyorum yarin birgun birsey olursa ben nisanlimla hicbirseyine kefil olmak istemiyorum.

sizde adet bu mu,nişanlı kızda mı gider kız istemeye ilk kez duydum

Bu Kaynın Derdi Ne Arkadaş :57:

Nişanlın Şimdi Senden Taraf Ama Evlenince Değişirse Nolucak?

25 yaşındasın,5 senelik bir ilişki.Kayın zamanında bir iftira atmış,sen de gerek yok ama kendini ispatlamaya yüzleşmeye çalışmışsın.20 li yaşların çocukluğuydu geldi geçti diyelim.Görüşmediğin kaynının nişanına seni çağırmalarını niye bekliyorsun.Bir de saygıdan sustum demek bana ters geliyor.Sus sus tepene çıksınlar.İlla bağırmak gerekmiyor ama kendine neden bu kadar laf saydırıyorsun.Önce kendine saygın olsun.Kayınvalide adayı bana bunca lafı saysa küçümsese,kendinize gelin derim kalkar giderim.

Balık baştan kokar derler o kadar doğru bir söz ki.Ayrıca bir üye de bahsetmiş erkekler evlenmeden önce ailesinin her hatasını her yanlışını görebiliyor yeri geliyor sizinle dertleşiyor ancak evlenip o imzayı attıktan sonra bambaşka biri olup çıkıyorlar.Anne bana kardeş delisi bağımlısı oluyorlar.Şuanda nişanlın ailesiyle ilgili her ne kadar sessiz kalsada evlendiğiniz andan itibaren inan başka biri olacak ve annesine verdiğin en ufak bir cevap yüzünden sana hayatı zindan edecek emin ol buna ayrıca kaynın olacak terbiyesiz belli ki edepsiz yarın öbürgün evlendiği zaman o ve karısıda ayrı başınızı ağrıtacak işin sonucunda evlendiğiniz her gün için ayrı azap çekiceksiniz.Evlenmeden önce bana da hep derdi evli olan tanıdıklarım insan evlendiği zaman aile ile de evleniyor diye hiç önemsemezdim aman evim ayrı kapım ayrı olcak, hem eşim beni çok seviyor 7 yıl beklemişiz birbirimizi derdim ama hiç de öyle olmuyormuş.

Moralini bozmak istemem ama , bu Kaynanayla daha dogrusu.
Bu Aileyle isin cok zor .. Nisanlin her ne kadar arkanda olsada. Ilerisi icinde boyle olucakmi acaba ..

Daha simdiden gereksiz , Konular icin yuzlesilmis vs vs.
aslinda suc sendede var , sen kimsese gecmisini ispatlamak
Zorunda degildin ...
ister sevgilin olurdu ister olmaazdi , onlari zerre kadar
ilgilendirmezdi bu olay...

Bide utanmadan kaynananida getiriyor bulusmaya kaynin..

Umarim ilerde mutlu olursun ..
Ama bu aileyle cok cokkk zor , evlendikten sonrada hep bazi
Seyler degisir saniyoruz.ama etrafimizda okadar cok örnek
varki oyle olmuyor.. sadece hazmtalariniz birbirinizin gozune
Daha cok batiyor...

Bunu diyen cok oldu, arkadastik ama ilgi duyacak kadar samimi bir arkadasligmiz yoktu.. saz kursu disinda hic berbaber biryerlere felan da gitmisligimiz yok

belki söylemeye çekndi. belkide brilikte olmasanızda size o gözle baktı ve ben bu kıza bu gözle baktım şimdi yengemmi olacak diye kötü hissetti kendini. yani senin için küçük bir düşünce beslediyse geçmişte bu yüzden abisiyle birlikte olmanı hazmedemiyo olabilir. yani büyük aşk falan değil kastettiğim arada işte bu kızın şusu güzel busu güzel bi düşüneyim demiş olabilir.

Back
X