nisanliyim ve babam hakli mi bilmiyorum destek lutfen

Bizim adetimize göre de nişandan sonra kız tarafı iade-i ziyarette bulunur ve bohça bırakır. Biz gittik. Ben de 6 aylık nişanlıyım :) düğününüz ne zaman

Dugunu nisanlimla agustos sonu gibi dusunduk biz ama nisanlim asker mart ortasi gibi gelecek diye ne tam tarih kesildi ne de birseyler ayarlandi ben ceyizi tamamladim neredeyse bekliyorum donusunu gelsin bakalim ekimin ortasina kadar yolu var havalar sogumadan

Nasil guzel anlatmissin☺ nisanlilik halinin tanimini sorsalar bu olurdu herhalde nisanlimin ailesi sanki evlenmisizde ailem beni zorla yaninda tutuyor gibi davraniyor kiyamam oyle de ilgililer ki nazar degmesin

Canim cok gecmis olsun haklisin bizinkilerde oyle diyor ama ben de naz nerde nisanlima yapamadim ailesine nasil yapayim ☺

Baban haklı yüz göz olmamak en mantıklısı kaynana arıza çıkarta bilir babanda hayat tecrübesi var bence onu dinle ona danış arkanı güçlü tut ki kaynana diş geçlrmesin sana istediklerinide yaptır acıma onlara

Canin senin kaynanayla baya bi sıkıntı var galiba benim sagolsunlar cok iyiler sonradan degisir mi bilinmez ama simdilik iyiyiz ☺

hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…