How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

nisanliyim ve babam hakli mi bilmiyorum destek lutfen

Bizim adetimize göre de nişandan sonra kız tarafı iade-i ziyarette bulunur ve bohça bırakır. Biz gittik. Ben de 6 aylık nişanlıyım :) düğününüz ne zaman

Dugunu nisanlimla agustos sonu gibi dusunduk biz ama nisanlim asker mart ortasi gibi gelecek diye ne tam tarih kesildi ne de birseyler ayarlandi ben ceyizi tamamladim neredeyse bekliyorum donusunu gelsin bakalim ekimin ortasina kadar yolu var havalar sogumadan

halletmene sevindim. bu nişanlılık dönemleri ne sıkıntıymış yaaa... bir yandan erkek tarafı aldık artık kız bizim bizimle ilgilensin bir yandan kız aileleri hoop noluo kız hala bizim arada kalan zavallı bizler=)) bir evlensekte kurtulsak şu durumlardan yaaa=)

Nasil guzel anlatmissin☺ nisanlilik halinin tanimini sorsalar bu olurdu herhalde nisanlimin ailesi sanki evlenmisizde ailem beni zorla yaninda tutuyor gibi davraniyor kiyamam oyle de ilgililer ki nazar degmesin :nazar:

canım bizde ilk önce erkek tarafı tanısmaya gelinir sonra kız tarafı gider. kız tarafı gidemıyorsa mesafeden dolayı erkek tarafı hem tanışmaya sonrada istemeye gelir.kendimden örnek vericek olursam;

ilk önce onlar bize geldi sonra biz gittik sonra sözüm oldu. sözden sonra nişan-düğün tarihi konuşmak için geldiler.
geçen haftada nişanlım ameliyat oldu ve 15 saatlık mesafede yasıyor. babama dedim böyle olmaz gel birlikte gidelim ya da annemle sen git. ağır bir ameliyat geçirdi çünkü. babamda nasıl olsa ailesi yanında kızım dedi uçak la gider ertesi gün dönersin dedi. sağolsun aileme:KK60: ama emin ol ameliyat,hastalık vs. olmuş olmasaydı asla gitmezdim. kız evi naz evidir. çok istiyorlarsa onalr gelsin.
Canim cok gecmis olsun haklisin bizinkilerde oyle diyor ama ben de naz nerde nisanlima yapamadim ailesine nasil yapayim ☺

Baban haklı yüz göz olmamak en mantıklısı kaynana arıza çıkarta bilir babanda hayat tecrübesi var bence onu dinle ona danış arkanı güçlü tut ki kaynana diş geçlrmesin sana istediklerinide yaptır acıma onlara
Kizlar neredeyse alti aydir nisanliyim nisanlimin ailesiyle aramizda 20 saatlik yol vardi il degistirdiler 5 -6 saatlik bi mesafemiz var artik.. nisandan sonra bizi agirlamak istediler ama uzak ve yeni nisandan ciktik diye masraf yapmak istemediler gitmedik.. sonra tekrar cagirdilar uzak diye bahane buldu bizimkiler simdi yakinlar ve tekrar cagiriyorlar artik sunacak bahanemde kalmadi surekli benimle konusuyorlar cunku.. babamda olmaz ne isin var dugun zamani gidilir gelinir diyo daha bir kere bile gitmedik evlerine.. aliniyorlar artik ama onlarda ailemi arayip buyrun gelin demiyor sadece bana buyur gel modundalar daha yuzumu gormeyen kardesleri var meraktalar gel artik tanisalim sende kime gelin geldin gor falan diyorlar .. cok uzun oldu neyse ne yapmaliyim?

Baban haklı yüz göz olmamak en mantıklısı kaynana arıza çıkarta bilir babanda hayat tecrübesi var bence onu dinle ona danış arkanı güçlü tut ki kaynana diş geçlrmesin sana istediklerinide yaptır acıma onlara
Canin senin kaynanayla baya bi sıkıntı var galiba benim sagolsunlar cok iyiler sonradan degisir mi bilinmez ama simdilik iyiyiz ☺

Dugunu nisanlimla agustos sonu gibi dusunduk biz ama nisanlim asker mart ortasi gibi gelecek diye ne tam tarih kesildi ne de birseyler ayarlandi ben ceyizi tamamladim neredeyse bekliyorum donusunu gelsin bakalim ekimin ortasina kadar yolu var havalar sogumadan
hayırlısı olsun :KK54:

Back