- 30 Haziran 2013
- 21.845
- En iyi cevaplar
- 1
- 17.881
- 498
hımmm yanı sen sımdı aradakı et cızgısını önceden görmustun ama sımdı yok oyle mı e tabı ınsan korkar hersey olur ayrılık olur sorun olur ama en fazla zedelenmıstır bozulma olmamıstırdüğün seneye temmuz 3... o zamana kadar olacak şeylerden korktum açıkçası hem arzulu hem de hassas biri hemen ben seni asla bırakmam kafama sıkarım o şerefsizliği yapmama bağladı ona bir şey yok zedelenmiştir ama o tarihe kadar bana dokunmicaksın konuyla ilgili şaka dahi yapmıcaksın senden tiksindim dedim konu öyle böyle kapandı şimdi kendim merak ettim..
sen bakmakla goremezsin canim ..gorsende yorumlayamazsin doktor anlayabilir.Merhabalar herkese,nişanlımla iki gün önce evde fırsat bulup kısa bir sevişme yaşadık normalde sürtünme yapıyordum bu sefer hepsinden farklı oldu nişanlım penisinin SADECE UCUNU soktu hiç acı hissetmedim bunu ilişkiye girer gibi tekrarladı ama penisini ucundan itibaren tutuyordu terslik olmasın diye..bu sürtünmeden önce vajinamı ağda yaparken incelerdim septalı denilen kızlık zarım var iki delik ortada çizgi...az önce yaşadığım şeyden sonra şok geçirdim..o etten çizgi ikiye ayrılmış vajinam tamamen delik gibi gözüküyor yırtılmış yani..ama ne bir kanama ne de başka bir şey oldu içeri de girmedi..sadece o etten çizgide yırtıklık var anlayamadım ya..bu şey kızlık zarı mı şimdi yoksa biz kızlık zarını göremiyor muyuz? bana akıl verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...
ben o ince çizgi gittiğinde kızlık zarı bozulur sanıyordum ama onun vajina girişi olduğunu söylediler bunun türü de septalıymışkızlık zarınızı kendı kendınıze goremezsınız
peki bu tam olarak ilişkiye girdikten 7 gün sonra onarılan bölge neresi? bu bahsettiğim deliği ikiye bölen ince et parçası mı acaba..teşekkürler cvabınız için..sen bakmakla goremezsin canim ..gorsende yorumlayamazsin doktor anlayabilir.
evet canım o et şu an yırtık vajina açık vaziyette yani o kadar..hımmm yanı sen sımdı aradakı et cızgısını önceden görmustun ama sımdı yok oyle mı e tabı ınsan korkar hersey olur ayrılık olur sorun olur ama en fazla zedelenmıstır bozulma olmamıstır
dr a sor kendı kafandan fikir üretip de kendını kasmaevet canım o et şu an yırtık vajina açık vaziyette yani o kadar..
Hay Ağzına saglik bekaret zarla bitmiyorbir de bir şeye takıldım.
sen adamla seviş sonra zar var diye bakirenin de. sen bakire değilsin zar yırtılmamış olsa bile.
zevk suyu benim tenime dahi değmedi kesinlikle..ama böyle kalanlar da varmış doğumda zarları yırtılıyormuş..Allah önce senelerce sabredip bekleyen insanlara nasip etsin inşallah..Ama sen kızlık zarın yırtılmasa bile bu sürtünmeden zevk suyu yuzunden hamile kalabileceğini de biliyorsundur umarım.
kizlik zari kndi kendini onarmaz canimpeki bu tam olarak ilişkiye girdikten 7 gün sonra onarılan bölge neresi? bu bahsettiğim deliği ikiye bölen ince et parçası mı acaba..teşekkürler cvabınız için..
septalı zar oyle degılben o ince çizgi gittiğinde kızlık zarı bozulur sanıyordum ama onun vajina girişi olduğunu söylediler bunun türü de septalıymış
ılıskıde kan gelcek dıye bı zorunluluk yok kanamayadabılırMerhaba bana da yardım eder misinz ben ilk ilişkim olmasına rağmen kan gelmedi nasl ispatlicam ona ilk olduğunu yasadgm pismanlk mi kendmi ispatlayamamam mi denir çok acı cekiyorm yardım edin basli k açmak için üye oldm başlık acamiyorm buradan sordm o yüzden yardmci olun lutfen
ohooo gecmiş olaılıskıde kan gelcek dıye bı zorunluluk yok kanamayadabılır
ınanmıyorsa jınekologa gıdın soyler zaten yenı oldugunu
ancak uzman bılır
Üzerinden bi ay geçti ve 1 hafta boyunca her gün de yaptik şuanda da ayrı gibiyiz kafayı yemem an meselesi kaç kez intiharı düşündüm yardm edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?