nişanlıyım korkuyorum acaba kızlık zarım bozuldu mu?

hımmm yanı sen sımdı aradakı et cızgısını önceden görmustun ama sımdı yok oyle mı e tabı ınsan korkar hersey olur ayrılık olur sorun olur ama en fazla zedelenmıstır bozulma olmamıstır

kızlık zarınızı kendı kendınıze goremezsınız

sen bakmakla goremezsin canim ..gorsende yorumlayamazsin doktor anlayabilir.

sen bakmakla goremezsin canim ..gorsende yorumlayamazsin doktor anlayabilir.
peki bu tam olarak ilişkiye girdikten 7 gün sonra onarılan bölge neresi? bu bahsettiğim deliği ikiye bölen ince et parçası mı acaba..teşekkürler cvabınız için..

hımmm yanı sen sımdı aradakı et cızgısını önceden görmustun ama sımdı yok oyle mı e tabı ınsan korkar hersey olur ayrılık olur sorun olur ama en fazla zedelenmıstır bozulma olmamıstır
evet canım o et şu an yırtık vajina açık vaziyette yani o kadar..

Ama sen kızlık zarın yırtılmasa bile bu sürtünmeden zevk suyu yuzunden hamile kalabileceğini de biliyorsundur umarım.

Ama sen kızlık zarın yırtılmasa bile bu sürtünmeden zevk suyu yuzunden hamile kalabileceğini de biliyorsundur umarım.
zevk suyu benim tenime dahi değmedi kesinlikle..ama böyle kalanlar da varmış doğumda zarları yırtılıyormuş..Allah önce senelerce sabredip bekleyen insanlara nasip etsin inşallah..

ben o ince çizgi gittiğinde kızlık zarı bozulur sanıyordum ama onun vajina girişi olduğunu söylediler bunun türü de septalıymış
septalı zar oyle degıl
benımkıde septalıydı
cepecevre zarın ortasında cızgı oluyor
geneldede arkasında bı perde daha oluyor
oyuzden septalı zarın yırtılması zor oluyor
yanı zara baktıgında 1 delık degıl 2 delık gorursun ortasından et parcası gecer buda gırısı zorlandırır
septalıların yuzde 60 ında zarın arkasında ekstradan bı oerde daha olur

evlenınce anlarsın zarın yırtıldıgında nasıl oluyor :)acele etme bence
kendı kendınıde onarmaz
tahrıs olur hassas olur ılk ılıskıde o ıyılesır
elının altında net var septalı zar dıye gır cıkar

Merhaba bana da yardım eder misinz ben ilk ilişkim olmasına rağmen kan gelmedi nasl ispatlicam ona ilk olduğunu yasadgm pismanlk mi kendmi ispatlayamamam mi denir çok acı cekiyorm yardım edin basli k açmak için üye oldm başlık acamiyorm buradan sordm o yüzden yardmci olun lutfen

ılıskıde kan gelcek dıye bı zorunluluk yok kanamayadabılır
ınanmıyorsa jınekologa gıdın soyler zaten yenı oldugunu
ancak uzman bılır

ılıskıde kan gelcek dıye bı zorunluluk yok kanamayadabılır
ınanmıyorsa jınekologa gıdın soyler zaten yenı oldugunu
ancak uzman bılır
Üzerinden bi ay geçti ve 1 hafta boyunca her gün de yaptik şuanda da ayrı gibiyiz kafayı yemem an meselesi kaç kez intiharı düşündüm yardm edin

ohooo gecmiş ola

ohooo gecmiş ola
Şimdi ispatlanamaz mi? Benim için böyle özel bi an böyle bombos oldu ortada da kaldigm yetmez gibi ben artk ne yapacagm ispatlayamaz miym ne olursa olsun offf

Genç kızlar,
size ne diyelim bilemiyorum, aşık oluyorsunuz, ya flört ya nişanlılık döneminde ilişkiye giriyorsunuz, sonra da kızlık zarı derdine düşüyorsunuz.
Nişanlıysanız evlenmenizin garantisi var mı? Evliliklerin bile garantisi yokken üstelik.
Flört ederken evleneceğinizin garantisi var mı? Ilişki yaşayacaksanız sonuna kadar arkasında duracaksınız, sonradan terk edildim, gitti zarım diye dövünecekseniz de hiç cinsellik yaşamayacaksınız.

Bir zar'a bu kadar anlam yüklemeyin, yüklüyorsanızda kusura bakmayın ilişki sonrası zarınız dursa da bedenen ruhen bâkire olamazsınız.

Selam canım, benim bildiğim normal bir kızlık zarında her zaman dar bir delik vardır bu dediğim ortadan bölünmüş bir delik de olabilir ve ilişki sırasında o dar olan delik yırtılir ve yırtılma anında doğal olarak kanama olur. Bence bunu fazla kafana takıyor sun .

Kızlık zarı gorunuyor muymus öyle ?
84 yazıyor nickte. Eğer 84 lu isen kocaman kadinsin. Ergen değilsin, bir şey yaptığında sonucunun ne olduğunu bilmen ve ona gore davranman gerekir.
Madem senin için önemli o zar yapmayacaksin. Azıcık degdirdik çektik, ufacık temas etti falan yok.
Hakikaten garipsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…