nişanlıyım korkuyorum acaba kızlık zarım bozuldu mu?

turkan84

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
13
1
1
34
Merhabalar herkese,nişanlımla iki gün önce evde fırsat bulup kısa bir sevişme yaşadık normalde sürtünme yapıyordum bu sefer hepsinden farklı oldu nişanlım penisinin SADECE UCUNU soktu hiç acı hissetmedim bunu ilişkiye girer gibi tekrarladı ama penisini ucundan itibaren tutuyordu terslik olmasın diye..bu sürtünmeden önce vajinamı ağda yaparken incelerdim septalı denilen kızlık zarım var iki delik ortada çizgi...az önce yaşadığım şeyden sonra şok geçirdim..o etten çizgi ikiye ayrılmış vajinam tamamen delik gibi gözüküyor yırtılmış yani..ama ne bir kanama ne de başka bir şey oldu içeri de girmedi..yani artık bakire değil miyim kızlık zarım bozuldu mu bana akıl verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...

bir de bir şeye takıldım.
sen adamla seviş sonra zar var diye bakirenin de. sen bakire değilsin zar yırtılmamış olsa bile.
ablacım ben bakire miyim değil miyim demiyorum zaten nişanlıyız evlenirsek bu yaptığını o da bilicek derdim o değil yani inan ki...

Kızlık zarı senin bakipta gorebilecegin yerde degil ona sadece dr bakip karar verir bozulmusmu bozulmamismi diye biz sana burdan evt yada hayir diyemeyiz ama cok merak ediyorsan jinekologa git bakip soylemesi 15 saniye sürmez

Kızlık zarı senin bakipta gorebilecegin yerde degil ona sadece dr bakip karar verir bozulmusmu bozulmamismi diye biz sana burdan evt yada hayir diyemeyiz ama cok merak ediyorsan jinekologa git bakip soylemesi 15 saniye sürmez
teşekkür ederim...ben zedelendiğini düşündüm yine de yaşadığım şeyin ne olduğunu bilmek istedim benim gördüğüm sadece o iğne kadar incelikteki deliğin ortasından geçen et parçasıydı o da şu an ikiye ayrılmış durumda..cevabınız için teşekkürler

nısanlına anlat sonra ınanmaz sana hatta beraber dra gıdn

Bende gordugumu zannederdim senin gibi ama o gordgun delik vajina girisi kizlik zari biraz daha geride kan gelmese bile esnek zar olma ihtimali diye biseyde var canim sen içini ferah tut cok takma kafana evlenecekmssnde zaten

onca şeyi yaşadıktan sonra yırtılsa ne yırtılmasa ne
günahsa yine günah
ha ahlaki açıdan diyorsan bakire olmam lazım,yalan da kötü ahlak özelliiği ne bileyim

Bende gordugumu zannederdim senin gibi ama o gordgun delik vajina girisi kizlik zari biraz daha geride kan gelmese bile esnek zar olma ihtimali diye biseyde var canim sen içini ferah tut cok takma kafana evlenecekmssnde zaten
teşekkür ederim saygınıza,sabrınıza,cevabınıza..ben de bunu öğrenmeyi istiyordum kızlık zarının içeride olduğunu biliyordum da o eti yırtık görünce anlam veremedim meğer vajina girişiymiş..tekrar teşekkürler.. :)

onca şeyi yaşadıktan sonra yırtılsa ne yırtılmasa ne
günahsa yine günah
ha ahlaki açıdan diyorsan bakire olmam lazım,yalan da kötü ahlak özelliiği ne bileyim
yok ben sadece bu yaşadığım şeyin ne olduğunu öğrenmek istedim..ne yaşadıysam yüzükten sonra yaşadım zaten..ortada yalan da yok ha eğer Allah nasip etmezse o kişiyi bana başka biri olursa o zaman da yalan olmaz kimse görmese de Allah görüyor sonuçta inkar edemem yaşadığım şeyi..cevapladığınız için teşekkürler..

o zaman bozulsa nolcak kı nıye sıkıntı ettın dugun ne zaman
düğün seneye temmuz 3... o zamana kadar olacak şeylerden korktum açıkçası hem arzulu hem de hassas biri hemen ben seni asla bırakmam kafama sıkarım o şerefsizliği yapmama bağladı ona bir şey yok zedelenmiştir ama o tarihe kadar bana dokunmicaksın konuyla ilgili şaka dahi yapmıcaksın senden tiksindim dedim konu öyle böyle kapandı şimdi kendim merak ettim..

yok kanama olmadı penisin ucuna da bakmıştım vajinama da..sadece o etten çizgide yırtıklık var anlayamadım ya..bu şey kızlık zarı mı şimdi yoksa biz kızlık zarını göremiyor muyuz
Gorursun cnm bnde evlencegime yakin bakmistim aynayla normal kizlik zarina benziyodu fotolarda gordugum kadariyla evlndigim zamn sonradan baktim uc yerden yirtilmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…