• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişanlısıyla tayin sorunu yaşayan varmıı?..

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

limongirl

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
360
0
316
İstanbul
merhaba arkadaşlar benim nişanlım samsunda bende istanbuldayım ve bir şekilde bir noktada buluşmamız gerekiyor o daha önce burda çalıştı ve memlektine zorla tayin aldırmış istanbulu hiç sevmiyor :umursamaz: bense şuanda ve yakın zamanda daha yeni memur olduğum için tayin alma şansım düşük olsa bile babam göndermek istemiyor ve bu konuda oldukça kararlı ve ciddibenneyaptımki onun gelme şansı daha yüksek 4 5 senelik memur :1closedeyes: ama gelin görünki oda babamdan inat gelmek istemiyorrr hiç hemde nefret ediyor istanbuldan oysa bende tam bir ist. aşığıyım aslına bakarsanız bende gitmek istemiyorum ama onun gibi değilim alışırım o mutlu olsunmirmirmirmir şimdi iki arada kaldım gibi nişanlım ve babam ne olacak bilemiyorum sizce neyapmam lazım yada onun birşeylermi yapmasımı lazım haklımı ...fikir verin lütfen bu kararsızlık beni çok üzüyor aşırı zayıfladımsenağlama

merhaba tayin sorunu değil ama buna benzer durumum var benimde:(o izmirde yaşıyo ben ise burda bilmem yeterlimi bu:)))))))

canım bence şartlarını gözden geçir. bir de nişandan önce bunun kararını neden vermediniz ki? ailen sormadı mı "nerede, nasıl yaşayacaklar?" diye.

en önemlisi şartlar. istemediğin bir yerde yaşayacaksan bazı üstünlükler sağlamalılar. bilmem ki çok faydacı bir yaklaşım mı benimkisi. çok mutlu olursun inş. cnm, canını çok sıkma.

canım bence şartlarını gözden geçir. bir de nişandan önce bunun kararını neden vermediniz ki? ailen sormadı mı "nerede, nasıl yaşayacaklar?" diye.

en önemlisi şartlar. istemediğin bir yerde yaşayacaksan bazı üstünlükler sağlamalılar. bilmem ki çok faydacı bir yaklaşım mı benimkisi. çok mutlu olursun inş. cnm, canını çok sıkma.

Aslında konuşuldu ama o son çare ist. olur dedi zorla oda ailemde ona göre tmm dediler şuanda gitme şansım yok ailemde istemiyor ama nişanlım ist olmaz diyor gelmiyor düğün tarihini belirleyemiyoruz bu yüzden tartışıyoruz kötü oluyor burda evide var anlayamıyorum gelmek istemiyor ist. olmasında neresi olursa olsun diyor ama öncelik samsun tabiki öyle yada böyle durumum müsait değill elinden gelse işini bırak gel diycek onu bekliyor ama bunu yapamam kolay gelmedim buralara sevgi olmasa çekilmez yani seviyorum onuŞenizsenağlama

Aslında konuşuldu ama o son çare ist. olur dedi zorla oda ailemde ona göre tmm dediler şuanda gitme şansım yok ailemde istemiyor ama nişanlım ist olmaz diyor gelmiyor düğün tarihini belirleyemiyoruz bu yüzden tartışıyoruz kötü oluyor burda evide var anlayamıyorum gelmek istemiyor ist. olmasında neresi olursa olsun diyor ama öncelik samsun tabiki öyle yada böyle durumum müsait değill elinden gelse işini bırak gel diycek onu bekliyor ama bunu yapamam kolay gelmedim buralara sevgi olmasa çekilmez yani seviyorum onuŞenizsenağlama

sakın işini bırakma. ekonomik özgürlüğü çok önemli bir kadının. her şeyin sigortası. hem bak kaç kişi devlet memurluğu kapısında mücadele veriyor.

ailesi samsun'da mı canım? nişanlın oralı mı?

yeni devlet memuruysan senin gitmen zor evet, memurlar için de yaşanacak bir kent değil malesef ıstanbul, resmen sürgün yeri bana kalırsa:):)Nişanlın demek ki ıstanbulda mutlu değildi ,şöyle bi düşün ıstanbula geldiği taktirde işinden hiç hoşnut olmayacak ve durmadan canı sıkılacak ee doğal olarak bu durum sana ve ailene de yansıyacak, sonrasında babanın sayesinde geldik buralara diyecek sen de göz yumacaksın onun bu çıkışlarına , sen üzüleceksin:(:(
Bi de senin gittiğini düşünelim hoş dediğim gibi biraz zor asaletini bekleyeceksin bir sene doldktan sonra gidersin sen de ona göre ayarla kendini :)Sen gidersen zaten onun için katlanırım diyosun, sadece konu babansa git derim ben canm ,ben böyle yaklaştım duruma ama hakkında hayırlısı olsun:)

sakın işini bırakma. ekonomik özgürlüğü çok önemli bir kadının. her şeyin sigortası. hem bak kaç kişi devlet memurluğu kapısında mücadele veriyor.

ailesi samsun'da mı canım? nişanlın oralı mı?

Evet canım samsunda aileside yanında onlar karışmıyor ama kendisi istemiyor dediğim gibi ilk seneler burdaydı ama zorla tayin aldırmış şimdide gelmek istemiyor merak etme canım büyük konuşmak istemiyorum ama asla bırakamam çok zor dediğin gibi kolay olmuyor çok çalıştım zamanında emek harcadım oda bunu biliyor o yüzden birşey diyemiyor ..bizde samsunluyuz aslen ama doğma büyüme buralyım ist. daha çok seviyorumbenneyaptımki

yeni devlet memuruysan senin gitmen zor evet, memurlar için de yaşanacak bir kent değil malesef İstanbul, resmen sürgün yeri bana kalırsa:):)Nişanlın demek ki İstanbulda mutlu değildi ,şöyle bi düşün İstanbula geldiği taktirde işinden hiç hoşnut olmayacak ve durmadan canı sıkılacak ee doğal olarak bu durum sana ve ailene de yansıyacak, sonrasında babanın sayesinde geldik buralara diyecek sen de göz yumacaksın onun bu çıkışlarına , sen üzüleceksin:(:(
Bi de senin gittiğini düşünelim hoş dediğim gibi biraz zor asaletini bekleyeceksin bir sene doldktan sonra gidersin sen de ona göre ayarla kendini :)Sen gidersen zaten onun için katlanırım diyosun, sadece konu babansa git derim ben canm ,ben böyle yaklaştım duruma ama hakkında hayırlısı olsun:)
[/QUOTE

Teşekkürler canım inş hayırlısı olur hep hayırlısı diyorumboshayallersmile tahmin edebiliyorum neler olabileceğini ama her ikiside üzülücek bunu biliyorum en çokda ben beni düşünen yok galibamafoldumben artık en kötü ihtimalle babamı başka bir şehir için oda istanbul yakınlarında ikna etmemiz gerekicek iki tarafta bekleyecek yapablicek birşeyim yok bilemiyorumm bilemiyorummmafoldumben

Evet canım samsunda aileside yanında onlar karışmıyor ama kendisi istemiyor dediğim gibi ilk seneler burdaydı ama zorla tayin aldırmış şimdide gelmek istemiyor merak etme canım büyük konuşmak istemiyorum ama asla bırakamam çok zor dediğin gibi kolay olmuyor çok çalıştım zamanında emek harcadım oda bunu biliyor o yüzden birşey diyemiyor ..bizde samsunluyuz aslen ama doğma büyüme buralyım ist. daha çok seviyorumbenneyaptımki

valla bence karışıyolardır canım. yani illa olumsuz anlamda değil, sonuçta oğullarını yanlarında isterler. madem oraya gitmek için de onca mücadele vermiş. nasıl senin ailen istanbul'da kalmanı tercih ediyorsa.

gideceksen bile babanın gönlünü yaparak git; fakat nişanlın başlangıçta sana bir güvence vermiş. kocaeli fln. düşünebilirsiniz bence. senin de dediğin gibi...

isini birakmiycaksin di me cnm, ben de ayni problemi yasiyorum daha dogrusu gonulsuz kendi memleketime donucem cunku nisanlim orda..Onun isi sabit o yuzden ben gidebiliyorum yanina..Ben de istanbulu cok seviyorum 8 senedir burdayim cunku..Bi de ben ailelerle ayni sehirde yasamak istemiyorum..:umursamaz:

o gelmeyi kabul etti aama arada sorun çıkıyo yine offf dün zaten yine bir sürü tartıştık uyuz oluyorum yaa

bi de soyle bisi var cnm, gelmeyi kabul ettiyse ilerde bi sorun yasaninca beni sen getirdin buraya falan demesin..Cunku nisanlim her gun bana bunu soyluyor...Ben istemeyerek gittigim icin..

valla bilmem dicek tarzda birisi değil ama yinede bilemem valla bende en çok ondan korkuyorum

bi de soyle bisi var cnm, gelmeyi kabul ettiyse ilerde bi sorun yasaninca beni sen getirdin buraya falan demesin..Cunku nisanlim her gun bana bunu soyluyor...Ben istemeyerek gittigim icin..

eminim diyeceklerdir gerçi belli olmaz o ama bende nişanlımdan beklemediğim halde bazı şeyleri zaman geçiyor tekrar söylüyor yüzüme ben orda mutsuz olsam dahamı iyi olur diyor amaa o mutlu olursa babam olmazz:1no2: bende çok olmamm:( of yaaaaa hakkımızda hayırlısı:çok üzgünüm:

Back