Gelinlik Modelleri Nişanlısının Kıskançlığından Dolayı istediği gelinliği giyemeyecek Olan Gelinler :(

* KapRiS *

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2008
291
0
96
Çek Cumhuriyeti
Selamm Gelin adayları.:teytey:
Aranızda ben gibi İstediği gelinliği Giyemeyecek Olan varmı??:çok üzgünüm: (Bu gelinlik açık olmaz mevzusu )
......

Ne yapmayı yada Ne tür gelinlik giymeyi düşünüyosunuz.Modelleriniz Varsa beklemedeyim. :çok üzgünüm:
Ne yaptınız Nasıl İkna ettiniz? jeyyar jeyyar

:a015:

a.s.

Son düzenleme:
bu topici görünce aklıma kocamla bi konuşmamız geldi::icecream:

daha sevgiliyiz üni.de iken, bi yerde oturuyoruz
servisler gelmeden vakit geçirebilmek için dergi koymuşlarşakkıdı
bi moda dergisine bakıyorum bende gelinlik modeli var
harika sırt dekoltesi olan bir gelinlik :asigim:
"ne kadar harika bakarmısın" dedim
"ya evet çok güzelmiş içinden badi giyersin" dedi:1shok::roflol:

ama düğünde sırt ve göğüs dekoltesi olan straplez bi gelinlik giydim:smiley-cool:

Umarım benimkide Gelinlik bakmaya gittiğimizde Değiştirir Fikrini.:çok üzgünüm:
İstedim olmassa.Giymem vallahi gelinlik falan klava: Kötü Kazen

Allah iyliğini versin canım ya gülmekten öldüm valla
benim eşiminde senin eşinden bi farkı yokmuş
benim eşimde gelinliğin dekolte olursa
gazeteyle kaparım açık yerlerini demişti
ama ben yinede benim gelinliğim göğüs dekolteliydi :icecream:

bencede cnm ya gıyme
bune boyle sen hayatında bır defa gelın oluyorsun ıstedıgını gıymlesın secmelsın bence yoksa ıcınde uhde kalır ınan ikna etmeye bak sen nısanlını

valla gelinliğimi ben tasarladım şimdi idktiriyom karışma olayı fln olmadı..çünki çok açıkta giyinemem zaten tasarladığım gelinlikte tam onun istediği gibi...:))))))))

Vallahi benim oyle bir derdim yok. nisanlin karismiyor mu diye sormayin, tabiki karisiyor, hatta hiç istemiyor. ama umrumda degil ki ne..cunku ben zaten pudikim. hayatta dekolteli elbise giymem birak artik gelinligimi. kapali da sevmem ama modelini çizdim. gayet çekici ve seksi fakat dekoltesi çok hafif, dantelli karpuz kollu.

napiyim...benim kadar komplexli biri varsa ne oliyim...

açik gelinlik herkese de yakismiyor. orneyin bana :-(

selam kızlar benim şuanda öyle bi derdim yok.çünkü gelinlik konusunda bişeyler bakmadık.evet kesinlikle açık olmıcak öyle der nişanlım ama bende çok açık giyemem zaten.bütün gece oynıcam,rahat edemem açıkla :)

herkezde var sanırım bu dert Niye anlamazlar ki bizi bi kere evleniyoruz sonuçta hayalimiz o gün biz açık giyinince sanki asılan falan olacak aalllaa yaa anlamıyorummm bu erkekleri Kötü Kazen Kötü Kazen

aman kaprıs sen nasılsa ıstedığın seyı o çenenle yaptırın adama bee dusunme sen onu bende ıstediğimi aldrcam kız bı konustum mu tmm tmm yeterkı sus der heemn kabul edr

Ay kıslar yaa hiç düşünmedim ben bu mevzuyu:uhm:
Kısmet ederde eğer evlenirsem çekemem valla aşkımın kıskanmasını nazını tribini istediğim gelinliği giyerim o kadara.s
Yoksa giymem senağlama..
Sankim 10 kez giycez:enbuyukkk:
Bu arada gögüs dekolteli isterdim lakin bende göğüs yok :çok üzgünüm:

daha gelinliğim alınmadı ama beğendiğim modellere aynen şöyle bakıyoo :1shok:

strablez modeli beğeniyorum bana yakışıyo diye.. nişanlım buraların gözükcek mi diyo :roflol: :roflol: :roflol: hayy yarabbim ,, yok oraları çeketle örtcem :roflol::roflol:

ayy inşallah gelinlik alırken dır dır etmez....

a.s. a.s. a.s.

yah size bişi anlatacam ama gülmek yok:icecream: benim nişanlım daha nişanlığım straplezdi ona askı yaptırdık nesa bırakın onu bütün nişan boyunca üstümde bir şalla dolaştım yaaaaaaasenağlamasenağlama daha gelinlik bakmaya gitmedik o zaman napcam bilmiyorum artık düğündede şalla oynarım:teytey: (yok ya düğünede karıştırmıcam):icecream:

Ben tesettürlüyüm cnm biliyosun..Düğündede öyle olcak doğal olarak.(tesettürlü olupta bi düğün olunca başını açanlara fit olurum zaten:mymeka: Madem düğünde kınada açıcan başını ne diye kapatırsın:mymeka:)
Herneyse işte..düğündede kapalı olacağım için bir sorun yok :asigim: Bu arada gelinliğimde dikiliyo:asigim: Harika harikaa :asigim:

valla erkegın gelınlıge karısmasına karsıyım zaten bır kere olacak bısey ıçın 40 yıl bunun dırdırını cekmez ıstemezler heralde:))))))))

valla erkegın gelınlıge karısmasına karsıyım zaten bır kere olacak bısey ıçın 40 yıl bunun dırdırını cekmez ıstemezler heralde:))))))))

kesinlikle katılıyorum :dance:

bisimki daha görmedi gelinliğin modelini bilem yerimseniben

haftaya ilk provaya gidiyom kanımca gene görmicek son ana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…