• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlimla neden boyle oluyor

Erkekler biz kadinlar gibi dusunemeyebiliyor malesef, bazen olur boyle fazla takilma
zaten ciddi bir sorun gorunmuyor ortada, ben nisanlinin evlendiginizde rahatlayacagini, ozaman herseyin yoluna girdigini dusunecegine inandim nedense anlattiklarindan
Dugun nezaman?

Erkekler biz kadinlar gibi dusunemeyebiliyor malesef, bazen olur boyle fazla takilma
zaten ciddi bir sorun gorunmuyor ortada, ben nisanlinin evlendiginizde rahatlayacagini, ozaman herseyin yoluna girdigini dusunecegine inandim nedense anlattiklarindan
Dugun nezaman?
Insallah oyle olur canim. Dugunu 2016da dusunuyoruz

konusmayi denedin mi belki ailesiyle ilgili sorunlari vardir , sana soylemiyordur yansitmak istemiyordur

İlişkiyi hep uzaktan telle ya da internetle yürütmüşsünüz. Hiç böyle bütün bir günü beraber geçirdiğiniz oldu mu merak ettim

konusmayi denedin mi belki ailesiyle ilgili sorunlari vardir , sana soylemiyordur yansitmak istemiyordur
Su aralar ailesiyle ilgili maddi sikintilari var. Bi problemi oldugunda da zaten gizlemez benden.
İlişkiyi hep uzaktan telle ya da internetle yürütmüşsünüz. Hiç böyle bütün bir günü beraber geçirdiğiniz oldu mu merak ettim
Benim ailemde bazi kurallar vardir. Oyle sabahtan aksama kadar zaten izin vermezler 3-4 saat falan birlikte gecirdiyimiz olmustur.

Back
X