Nisanlimla buyuk sorunlarim var yardim edin :(

Hata zaten o seni aldatinca senin ayrilmaman. Ondan sonra bir hata daha yapmissin onun seviyesine dusmussun aynisini ona yapmissin.O da gelmis sana tokat ve kufur yagdirmis sende simdi off annem ayrilmami istiyor napiyim diyorsun.
Yasin kac senin? Pek mantikli dusunemiyorsun su an ama senin icin en iyisi ayrilman.

Arkadaslar oncelikle merhaba. Benim 5 yildir devam eden bir iliskim var. 5 yilin sonunda artik ciddiyete varmak icin aileler arasinda soz taktik. Yalniz gecmiste yapilan bir hata yuzunden cok buyuk sorunlar yasiyorum.:KK61:
Olayi ozetlemek gerekirse, bir gun sevgilimin telefonunda bir kizla konusmasini yakaladim ve asiri derecede sinirlendim kavga ettiksonra eve geldim ona olan hirsimdan bende gittim baskasiyla konustum. Sadece 2 3 gun. Sonra yaptigima pisman oldum konustugum kisiyi engelledim ve numarami degistirdim . nisanlanmadan once olmustu bu olay. Sonra nisanlim numarayi telefonumu kurcalarken biyerlerden buldu ve o kisiyle benim agzimdan mesajlasti mesajlari okutmadi ama yalan yanls seyler oldugu belli. Konustuktan sonra bana annemin yaninda tokat atti hakaretler etti. Biliyorum hirsindanofkesinden yapti. Ama annem seni kesinlikle ona vermem diyor yuzugu cikarttirdi onunla evlenemezsin diyor. Ne yapmaliyim lutfen akil verin arkadaslar..:KK61::KK61:
Sen tokat yedin diye değil, annen evlenmene izin vermiyor diye ağlıyorsun. Tokatın üzerine evliliğe doğru yola devam etmişsin. O tokatı çoktan hazmetmişsin hatta sevgiline bahane bile bulmuşsun. Bir sonraki tokatın haberini alırız artık BDV'de.

Anneni dinle, belli ki bu tlf olayini asla sindiremeyecek. Evlensen bile her olayda temcit pilavi gibi önüne serecek. Tokati bir atan ikiyi de atar ucude. Siddet egilimli. Sen hatali olsanda tepki bu olmamaliydi.

Dünyada başka erkekler de var. Herkes evlendi de tek bekar olarak nişanlınız kaldı değil yani.

Annenizi dinleyin, kendinize normal bir erkek bulun. Çocukça davranışlardan da vazgeçin.

Hmmm haksızlık yapılmış siz onun mesajlarını yakalayınca tokat atmamıltınız eşitlik sağlanmalı :KK11::KK62::KK69::KK30::KK34::KK4:
Bu arada smileylerin ne ifade ettiğine takılan olursa sorsun lütfen

Arkadaslar oncelikle merhaba. Benim 5 yildir devam eden bir iliskim var. 5 yilin sonunda artik ciddiyete varmak icin aileler arasinda soz taktik. Yalniz gecmiste yapilan bir hata yuzunden cok buyuk sorunlar yasiyorum.:KK61:
Olayi ozetlemek gerekirse, bir gun sevgilimin telefonunda bir kizla konusmasini yakaladim ve asiri derecede sinirlendim kavga ettiksonra eve geldim ona olan hirsimdan bende gittim baskasiyla konustum. Sadece 2 3 gun. Sonra yaptigima pisman oldum konustugum kisiyi engelledim ve numarami degistirdim . nisanlanmadan once olmustu bu olay. Sonra nisanlim numarayi telefonumu kurcalarken biyerlerden buldu ve o kisiyle benim agzimdan mesajlasti mesajlari okutmadi ama yalan yanls seyler oldugu belli. Konustuktan sonra bana annemin yaninda tokat atti hakaretler etti. Biliyorum hirsindanofkesinden yapti. Ama annem seni kesinlikle ona vermem diyor yuzugu cikarttirdi onunla evlenemezsin diyor. Ne yapmaliyim lutfen akil verin arkadaslar..:KK61::KK61:

Onunki hata degil sizinki hata oyle mi ? Kendinize biraz sayginiz olsun ne demek annenin yaninda tokat atip hakaret etmek?! Bence annenizden once sizin o yuzugu cikarip suratina firlatmaniz gerekirdi...

Ya sabır sen de onun konuşmasını yakalamışsın attın mo tokat..hırsından yapmışmış..bırak ya. Zaten anneniz yerden göğe haklı neyin peşindesiniz siz amacınız ne????? İyi anneniz eve kapatmıyor sizi

Yine iyi sabırlı kadınmış!!!
O hareketi benim annemin yanında yapacaktı adamı tekme tokat yaka paça atardı. Hele ben karnımda kaç ay taşıyacağım, hastalanacak endişeli başında bekleyeceğim, okutacağım, emek vereceğim göz bebeği gibi büyüteceğim elin ayısı, elin hıyarı gelip benim yanımda tokat atacak. Benim çocuğuma benim yanımda atacak.. O adam yaşayamaz net!! Kızım da kuş beyinli gibi ama sinir diye bana bikbik edemez!! Ettirmem. Hiç bir konuya bu kadar sinirlenmedim. Düşününce delirdim annene bunu yaşatmaya, çocuğunun tokat yemesini yaşatmaya ne hakkı var o pisliğin. Aşkmış yere batsın böyle seviyesiz kıro aşkar!!
Annesinin yanında tokat atmak ne oluyor ya!!
Yuh yani daha neler okuyacağım acaba ben burada
Birde sinirinden atıverdi nolacak diyor?
Hiç mi gururunuz, hiç mi kendinize saygınız yok. Bunlar olmasın bari azıcık akıl fikir olsun!! Beni annemin yanında öyle rencide edecek var ya başlarım aşkına nişanına derim.
Az akıl, az mantık ya.
Annenin yanında bile çekinmedne bu haltı yapan adam yalnız kaldığında sinirle sana neler eder.

Annenin y anında seni hırpalayan adamdan ne olur yaa Allahım üzülüyosun bide resmen bu mal için.Anne baba yanında kavga bile edilmemeli bence herkes haddini bilmeli bu anlamda.Seninki bide tokat filan.Çüş yani.Ek olarak kısasa kısas durumlarınıda çok saçma bulurum.Garip bi konu.

konu sahibi içerik silmek yasaktır ve ceza sebebidir. zaten anlamıda yok. adminler görünce geri getiriyor ve hemen altınızda alıntı var. kısaca konuyu silnenizin hiçbir anlamı yok

X