Merhaba arkadaşlar 3 gundur yerdemiyim goktemiyim bilmyorum ne yapacagimi bilmez haldeyim ailem benim uzerime cok titrer benim fikirlerime cok onem verir. 2 yildir bir birlikteligim var nisanlandik 7 ay once ama kayinvalidemle bitmeyen problemlerimiz var. Anlasilamyorum dinlenmiyorum bile. Ama seviyorum da ne yapcam bilmiyorum. Nisanlımin babasi cok genc yasta vefat etmis annesiylede senlerdir birlikteler hatta ayni odada farkli yataklarda yatyorlar bir de ablasi var bizim yasadigimiz sehirde yasamiyor ama her seye burnunu sokup cok guzel ortaligi karistiriyor. Kayinvalidem beni bi turlu istemedi kabullenemedi surekli bana karsi laf sokma icersinde bulundu . Sen hicbiseyi beceremzsin yapamazsin hicbiseyden anlamazsin fesatsın bile dedi nisanlim benim yanimda agizni acip hicbisey demedi annesine bu laflara istinaden . En son ki durumu su ev alincak kayinvalide aliyor evi kendi uzerine nisanlimla sevgiliyken bile biz ikimiz bakardik evlere neyse 3 4 gun once eve bakmaya ikimiz gitcez banada surekli ikimizin gidecegini soyledi ben yanima gelmeden 5 dakika once kayinvalidemin de bizimle beraber eve bakmaya gelecegini duydum moralim bozuldu ikimizin yasayaacagi evi ikimizin karar vermesini isterim . Kayinvalidem arabaya one oturmus ben arkaya gectim yabanci gibi suratimda dustu otamatik olarak . Baktik ettik ben gergin olunca nisanlimla atistik beni evime goturdu 3 gun boyunca ne nisanlim beni aradi ne ben nisanlimi aradim. En sonunda ben aradim derdin ne diyerekten . Yanima geldi . Keske israr etmeseydim sana evlenelim diye dedi . Ben aileme ve kendime dusman aramiyorum . Sen benim aileme surat asiyosun ben senin ailenden hicbisey gormedim cok iyi davrandilar ama sirf beni anlaman icin bende ailene karsi senin davrandigim gibi davranacagm dedi ben de ben bi saygizlikmi yapmisim senin ailene ne yapmisim diyorum suratimi asmisim . Bende dedimki o zaman sende benim ailemden bi saygizilik gorursen o zaman gel konus bana dedim ay yazacak o kadar sey var ki napcam bilmiyorjm