Bütün zeynolar aynı mı ?
Senin burda konun yokmuydu?
Isiniz yokken asla evlenmeyin. Mesele dugun ve esya degil ki. Peki ya sonrasi?
Allah yardımcınız olsun canım.
Sadece şunu demek istiyorum, o işler yoluna girmeden sakın evlenmeyin.
valla o is oyle kolay degil canim. Iki kadrolu maas bile olsa ilk basta dengeyi tutturmak oyle zor ki. Hele de erkek yeni ise başlayınca hemen aile islerine adapte olamıyor. Maddiyati gectim, genel olarak esinin ise basladiktan sonra en az bir kac ay gecirmesini oneririm evlenmeden.Calismaya baslarsak inşallah gecim sıkıntımiz olmaz. Ikimizden bir kadrolu, biri gecici görev yapsa dahi geciniriz allajin izniyle. Ilk süreci atlatmak zor sadece.. düğün olana kadar da birikmisimiz olursa.
valla o is oyle kolay degil canim. Iki kadrolu maas bile olsa ilk basta dengeyi tutturmak oyle zor ki. Hele de erkek yeni ise başlayınca hemen aile islerine adapte olamıyor. Maddiyati gectim, genel olarak esinin ise basladiktan sonra en az bir kac ay gecirmesini oneririm evlenmeden.
Yaşadığınız yerde neden yemeksiz olmuyor anlamlandıramadım. Bütçe neyse odur yani, zorlamaya lüzum var mı bunu da anlamadım.
Plan ve hayallerinizi yazmışsımız evet güzel fakat bunlar olasılıktan belkilerden oluşuyor. deseniz ki çalışıyoruz ama düğün yapacak birikim daha yok, Allah yuva kurana bir şekilde yardım ediyor derdim. Amma velakin sözkonusu başka.
Evlilik için 1 sene daha bekle.
Yaşın küçük galiba bu kadar hayal dünyasında olduğuna göre.
aynı dertten muzdaribim. martta evlenmeye karar verdik temmuzda anca aileler tanıştı. bir aksiliktir gidiyor. tam evlenelim dedik işten çıkmak zorunda kaldı şuan ne iş olsa yaparım abi modunda bir Allahın kuluda görüşmeye bile çağırmıyolar. ne devlet adamlarının torpilini koyduk ortaya yok anam.
Diyolarya alnımızda ne yazıldıysa o diye aynen öyle sen istediğin kadar plan yap hayat istediği gibi akıyo
Aynen öyle.. allah sizin de bizimde yolumuzu acsin.
Ailelerimizin henüz bu ilkbahara niyetlendigimizden haberleri yok onlar biz kendimizi ayarladiktan sonra yani isimizi, vakit olarak daha cok bize birakiyorlar.
Inşallah güzel seyler yasariz. Her guzelligin bir zorluğu muhakkak oluyor. Biz basinda cekelim de sonunda mutluluk olsun inşallah diyelim..
nasip.. Allah rızkınızı da verir inşallah önemli olan anlaşmak ve sevmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?