Nişanlımın tesadüfen AZOSPERMİ olduğunu öğrendik. Lütfen yardımcı olun..

Geçmiş olsun. Doktor nasıl sperm testi istedi çok ilginç 1 senelik evli olmayınca ilgilenmiyolar bile

doktorun ismi de EMRE AKKUŞ. 400 liranızı alıp yüzüne bakmayan doktor. haram olsun o para...

benim eşiminde hormonlardan kaynaklı sperm üretimi yok. iğne tedavisi oluyo. bu tip durumda ne kadar erken tedaviye başlarsa o kadar iyi.testislerin gelişmesi sağlanıyo öncelikle. ileride çok faydasını görürüsünüz.

Bence bu işte başka bi şey olabilir sorduğun soruyla alakasız oldu k.bakma ama sen yine de dikkatli ol

güvenim sonsuz çok şükür nişanlıma. hayatında hiç rüyalanma yaşamadığını söylemiş doktora o yüzden istemiş bi kontrol amaçlı. aklıma hiç başka bişey gelmemişti :)

güvenim sonsuz çok şükür nişanlıma. hayatında hiç rüyalanma yaşamadığını söylemiş doktora o yüzden istemiş bi kontrol amaçlı. aklıma hiç başka bişey gelmemişti :)
canım eşin çocuk tedavisi olmasa bile mutlaka doktora gidip tedaviye başlasın bence hipogonadizm olabilir

canım eşin çocuk tedavisi olmasa bile mutlaka doktora gidip tedaviye başlasın bence hipogonadizm olabilir
ya hatırladımm ben de görmüştüm bunu ve sanırım azospermiden daha umut verici bi rahatsızlık dimi??

beyindeki hipofiz bezi hormonları hormon salgılamıyomuş. bizim lh,fsh ve testesteron sıfıra yakındı doktar hipogonazdizm dedi iğne tedavisi oluyo

özelde yaptırma çok tutar.devlette yada üniversite hastanelerinde var ücretsiz yaptırabilirsin,karyotip adıda.
kaan aydos düzen lab. da istiyormuş onlarınkini beğeniyormuş aradım 240 lira diyor. sizce farkeder mi devlet yada özel labaratuarda?

kaan aydos düzen lab. da istiyormuş onlarınkini beğeniyormuş aradım 240 lira diyor. sizce farkeder mi devlet yada özel labaratuarda?
Hayır cnm fark etmez ünv hastanesinde yaptır bence. Biz ünv hastanesinde yaptırmıştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…