Çinko,lcarnitin,pharmaton multivitamin kullandırmıştım tedaviye ek olarak,çok büyük fark yaratmıştı.arkadaşın bahsettikleride öyle.
bu kadar vitamini beraber mi verdiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çinko,lcarnitin,pharmaton multivitamin kullandırmıştım tedaviye ek olarak,çok büyük fark yaratmıştı.arkadaşın bahsettikleride öyle.
öyle geerçekten çok ilginç ben hala anlamıyorumGeçmiş olsun. Doktor nasıl sperm testi istedi çok ilginç 1 senelik evli olmayınca ilgilenmiyolar bile
Bence bu işte başka bi şey olabilir sorduğun soruyla alakasız oldu k.bakma ama sen yine de dikkatli olöyle geerçekten çok ilginç ben hala anlamıyorum
Bence bu işte başka bi şey olabilir sorduğun soruyla alakasız oldu k.bakma ama sen yine de dikkatli ol
canım eşin çocuk tedavisi olmasa bile mutlaka doktora gidip tedaviye başlasın bence hipogonadizm olabilirgüvenim sonsuz çok şükür nişanlıma. hayatında hiç rüyalanma yaşamadığını söylemiş doktora o yüzden istemiş bi kontrol amaçlı. aklıma hiç başka bişey gelmemişti :)
o ne kiiiiiiiiiiiiiiicanım eşin çocuk tedavisi olmasa bile mutlaka doktora gidip tedaviye başlasın bence hipogonadizm olabilir
ya hatırladımm ben de görmüştüm bunu ve sanırım azospermiden daha umut verici bi rahatsızlık dimi??canım eşin çocuk tedavisi olmasa bile mutlaka doktora gidip tedaviye başlasın bence hipogonadizm olabilir
ama testesteron hormonu çok yüksekcanım eşin çocuk tedavisi olmasa bile mutlaka doktora gidip tedaviye başlasın bence hipogonadizm olabilir
beyindeki hipofiz bezi hormonları hormon salgılamıyomuş. bizim lh,fsh ve testesteron sıfıra yakındı doktar hipogonazdizm dedi iğne tedavisi oluyo
anladım o zaman testislerden kaynaklanı sanırım. sizin hormonlar var testis sperm uretmiyo dimiama testesteron hormonu çok yüksek
evet hormonlarının hepsi yüksek çıktıanladım o zaman testislerden kaynaklanı sanırım. sizin hormonlar var testis sperm uretmiyo dimi
anladım canım Rabbim şifa versinevet hormonlarının hepsi yüksek çıktı
sağolun amin inşallah Rabbim kimseye göstermesin.anladım canım Rabbim şifa versin
özelde yaptırma çok tutar.devlette yada üniversite hastanelerinde var ücretsiz yaptırabilirsin,karyotip adıda.sağolun hepiniz. genetik testi nerde yapılır peki pahalı bir test mi ?
kaan aydos düzen lab. da istiyormuş onlarınkini beğeniyormuş aradım 240 lira diyor. sizce farkeder mi devlet yada özel labaratuarda?özelde yaptırma çok tutar.devlette yada üniversite hastanelerinde var ücretsiz yaptırabilirsin,karyotip adıda.
Hayır cnm fark etmez ünv hastanesinde yaptır bence. Biz ünv hastanesinde yaptırmıştık.kaan aydos düzen lab. da istiyormuş onlarınkini beğeniyormuş aradım 240 lira diyor. sizce farkeder mi devlet yada özel labaratuarda?