Nişanlımın nişan yüzüğü çatladı!

bitsedegitsek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2007
2
0
86
39
- Yurtdışı
evet yanlış okumadınız nişanlımın nişan yüzüğü kırıldı bildiğiniz! kuyumcu bir darbe zorlama ile bile zor kırılacağını söylemiş.değicek.ama aklıma takıldı nazar mıdır başka şey midir..fikirlerinizi almak istedim.cidden anormal bir durum var.durduk yere bir zorlama olmadan kırılması.yüzük kalında.:18:

Bi kere benim de başıma gelmişti canım :) darbe falan olmadan kırılınca insan şaşırıyor cidden:)

bazen bişeyler durduk yere kırılabiliyo canım. çok enteresan ama gerçek. annemin odasında ki aynda hiç bişey yokken durup dururken odada kimse olmadığı halde patladı. ses üzerine gittiğimizde aynanın yerde param parça olduğunu gördük

ben esımle nısanlıyken de onunkı kırılmıstı durduk yere zorlamadı. yuzuugun ortasından ince serıt gecıyodu.. bi baktık yuzuk 3 parca olmus.. ılgınc seyler oluyo yaa..

aynısı benim de başıma geldi konsolun üstünde duran nişan yüzüğüm durup dururken ortadan ikiye ayrıldı yere fırladı şok oldumm herkes nazardan olduğunu söyledi zaten çok nazarlanan bir insanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…