Nişanlımın kız arkadaşın ona olan samimiyeti

Eşimin ablası da karşı cins olsa bile aşkım, hayatım falan diyor hayret ediyorum bunlar nasıl kafalar diye. Karşı cinsle sınırı çizmek lazım özellikle hayatında birisi varsa. Bunları düşünmek çok zor olmamalı. Bazı insanlar gerçekten fazla rahat.

Niye cebelleşip duruyorsunuz ki.. Alın kızın numarasını kendinizi tanıtın ve nişanlımla bu şekilde diyalog kurmanızı istemiyorum. Nokta deyin

Valla aleni flört ediyorlar.Benim nişanlıma mertoş diyecek nişanlımda ses etmeyecek nişanlı olduğunu da ben isteyince söyleyecek ne güzel Türkiyeymiş onların ki zira bizim Türkiyede ben böyle birşey bilmiyorum.Kültür falan hikaye , kız biraz kaşınıyo seninkininde kaşıyası var gibi.

Sebep kültür farkı olsa inanın Amerika'da ki yaşam tarzı daha rahat Türkiye şartlarına göre , hiç ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Yakın arkadaşa nişanlı dan sevgiliden bahsedilir haberi olur. Seviyesiz bir şekilde karşı cins arkadaşıyla nişanliyken konuşan bir erkeğin beraber olduğu kadına saygısı yoktur. Yavrum gibi bir kelime kullanıyor kıza karşı üstelik . Flört edip sizden bunu saklıyor ve kızı yedekliyor gibi , uyarmaniza rağmen yapması sizi ve ilişkinizi çok da ciddiye almadığını gösteriyor. Dikkatli ve temkinli olmanızı , ilişkinizi gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum , bazı erkekler nişanı ciddiye almayabiliyor

herkese mi öyle konuşuyor kız yoksa sadece senin nişanlına mı ?
benim yakın bir arkadaşım da karşı cinsten bi arkadaşıyla fazla samimiydi
yani hayatları samimi konuşmaları samimi hani dışarıdan duysanız sevgili dersiniz
ben birlikteler sanmıştım hatta kız dedi ki
yok bee ne birlikte olması ilk başlarda hoşlanıyor sanıyordum ama o çocuk hiç benlik değil
bi kere aldım karşıma sen benim kardeşimsin dedim laf arasında
ona rağmen bu şekilde konuşmaya devam ediyor demişti
bütün aşk hayatımı flörtlerimi çapkınlıklarımı da bilir demişti
arada rahatsız oluyordu arkadaşım bu yakınlıktan ama yüzüne karşı bişi diyemiyordu
aşırı gelen hareketlerden ve hitaplardan rahatsız olsa da söylemiyordu
insan neden söyleyemez ben bunu asla anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…