- 22 Kasım 2023
- 10
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi weirdone1206
-
Yok siz yanlış anlamışsınız güzelim tarzı samimi hiçbir şey söylemiyor nişanlım kıza karşı sadece ismiyle hitap ediyor ya da kardeşim diyorKıskanç biri değilim hatta çevremdekiler fazla rahat bulurlar beni ama sizin yerinizde olsaydım sinirlenirdim. Sizi gizlemiş bu başlı başına bir olay ayrıca benim sevdiğim adam başkasına güzelim diyemez. Siz nişanlınızla bunu tatlı bir kıskançlık olarak konuşmayın ortada bence ciddi bir sorun var bir ilişki gizleniyorsa ben altından temiz bir şey çıkacağını sanmıyorum.
Ben de aynen öyle düşündüm. Bunun kültür farkı ile alakası olduğunu hiçbir şekilde düşünmüyorum. arkadaşlarıma soracağım dedim onlar senin arkadaşların tabii ki senin tarafını tutar dedi yabancılara sor dedi ben de buraya geldim sordumAy ne alaka tr de büyümek amerikada büyümek. Ya nasıl kılıflar yaratıyorlar anında ınanılmaz. Biz türkiyede böyle konusuyorsak flörtüzdür bu arada
Ay bide yine savunmus şaka gibi adam. Bence senın saf bi tarafın var ve adam bunu fark etmiş oraya oynuyor gibiBen de aynen öyle düşündüm. Bunun kültür farkı ile alakası olduğunu hiçbir şekilde düşünmüyorum. arkadaşlarıma soracağım dedim onlar senin arkadaşların tabii ki senin tarafını tutar dedi yabancılara sor dedi ben de buraya geldim sordum
Burada ki yorumları gösterirsen emin ol başka bir kılıf uydurmaya çalışır bu seferBen de aynen öyle düşündüm. Bunun kültür farkı ile alakası olduğunu hiçbir şekilde düşünmüyorum. arkadaşlarıma soracağım dedim onlar senin arkadaşların tabii ki senin tarafını tutar dedi yabancılara sor dedi ben de buraya geldim sordum
Yok aslında bu konunun Amerika Türkiye ya da herhangi bir ülkeyle alakası yok sadece gezeriz devesine birazcık sıkıntı yaşadım arkadaşlar tabii ki birbirleriyle beraber gezebilirler ama kültür farkından dolayı bu konuda anlaşamıyoruz demesine kafam karıştı zaten ona yavrum tarzı kelimeler söyleyen bir insana ve benim sinir olduğumu bile bile gezeriz demesi beni sinirlendirdiYakin arkadaş olsa nişanlandiği coktan bilirdi ama sizin zorunuzla soylemiş resmen.
Bu nişan olayini soylemeyen adam ne yapsa gözüme batardi benim.
Ayrica şu konuda yazdiklarinizla Turkiye, Amerika ne alaka? Amerikada kadin ve erkek arkadas olup motosikletle gezemiyor mu illa iliskide mi oluyorlar?
Mertoş filan şeylerine ben de gicik olurdum, biri eşime sevgilim toş moş sacma sapan isim taksin konussun istemezdim. Eşimle daha yeniyken bi kadin gozume carpmisti aslinda konusmalarda vs hic bisey yoktu her sey normaldi ama kadin "KUZU" diye hitap ediyordu.
Kuzu kuzunasilsin kuzu?
Bu kadini yok et sil dedim.
Bunuda sordum mizacı öyleyse anlarım dedi ve ben onun anlayacağını hiç düşünmüyorum. Bana da aynen kıvırıyor gibi geliyorBurada ki yorumları gösterirsen emin ol başka bir kılıf uydurmaya çalışır bu sefersenin erkek arkadaşın sana yavrumlu konuşsa ve sürekli buluşma konusu açsa bu kadar rahat olacak mıymış acaba?
Yok aslında bu konunun Amerika Türkiye ya da herhangi bir ülkeyle alakası yok sadece gezeriz devesine birazcık sıkıntı yaşadım arkadaşlar tabii ki birbirleriyle beraber gezebilirler ama kültür farkından dolayı bu konuda anlaşamıyoruz demesine kafam karıştı zaten ona yavrum tarzı kelimeler söyleyen bir insana ve benim sinir olduğumu bile bile gezeriz demesi beni sinirlendirdi
Yok bunun saflıkla bir alakası olduğunu düşünmüyorum uzun bir geçmişimiz var ve benim de bu ilişkide çok fazla hatam oldu Ama bu durumda bana saygısızlık yaptığını fark ediyorum ve bunun değişmesini sağlamaya çalışacağım ama eğer değişmiyorsa tabii ki yapacak bir şey yokturAy bide yine savunmus şaka gibi adam. Bence senın saf bi tarafın var ve adam bunu fark etmiş oraya oynuyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?