- 8 Temmuz 2018
- 42
- 4
- 6
- Konu Sahibi mavilisiyah
-
Eğer akşam evime geri donemeyeceksem gitmem sadece telefonla arar konuşurum. Herkesin yetiştirilme kültürü farklıdır. Ailenizle bir konuşun bakalım kendi fikrinizi söylemeden önce onları dinleyin onlar ne diyecek.Kızlar nişanlıyım. Aramızda 4 saatlik bir mesafe var. Bayramda bize gelip bayramlastiktan sonra beraber evlerine gidicez biz gidene kadar akşam olucak bende kalırım diye düşündüm. Ama daha aileme bisey söylemedim. Sizce olur mu? Saçma mi yoksa?
Canım onlar gelemeyecek yaşlı insanlarNişanlının ailesiyle gelmesi gerekir zaten bayramlaşmak için, öyle olursa gidip kalmana gerek kalmaz
Canım aynı şehirde değiliz ve ailesi gelmiycekNişanlının ailesiyle gelmesi gerekir zaten bayramlaşmak için, öyle olursa gidip kalmana gerek kalmaz
O zaman nişanlın sizde kalsın, ertesi gün erkenden kalkıp onun yaşadığı şehre gidersiniz. Akşamada evine dönersin. Öylesi daha uygun sankiCanım onlar gelemeyecek yaşlı insanlar
Kızlar nişanlıyım. Aramızda 4 saatlik bir mesafe var. Bayramda bize gelip bayramlastiktan sonra beraber evlerine gidicez biz gidene kadar akşam olucak bende kalırım diye düşündüm. Ama daha aileme bisey söylemedim. Sizce olur mu? Saçma mi yoksa?
O zaman niaanlinizda gelmesin telefonlasin.yani bu kadar buyutulcek mesele degil.. siz eger bu soruyu soruyorsaniz anladigim ailenizin bi durumu hos karsilamayacahi. Kendi ailenizi dinleyin.. her zaman ailenozle iyi gecinin . Bu gunler ilerinin gostergesi.. siz iyi oluraaniz onlarda iyi davranir size.. gelicekse gelsin ama donmek ne ki.. sonra onlar yaslilarsa devamli evlerine insan dolacak siz orda hos karsilanirmisiniz.. hic gerek yok ama siz bilirsinizCanım aynı şehirde değiliz ve ailesi gelmiycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?