Nişanlımın doğum günü

HasnictirR

ღ нεrşεчίn &#1085
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
1.700
38
158
İstanbul
Kızlar ınanın uzun zamandır dogum gunu surprız fıkırlerı ıcın arastırma yapıyorum forumda fakat kesın ben bulamadım konuyu acmak ıcınde cok dusundum cunku bılıyorum buna benzer konularla karsılasmıstım fakatt bulamadımm...Onun ıcın kısacası bu cumartesı nısanlımın dogum gunu ve aklıma en ufak fıkır gelmıyor maalesef suan sadece bır vıdeo hazırlıyorum yanı yakın cevrem tek tek ''Dogum gunun kutlu olsun ....'' dıyorlar sonunda bende bır konusma yapacagım ve bunu sonra cd halıne getırıp verecegım o gun ama yanında ne yapsam sasırdım kaldım ısın kotu tarafı calısıyorum bende o da fotografcı ve cok yogun bırgun gecırecek ıs yerıne ne yollasam kargo ıleee lutfen degısık alternatıfler beklıyorum kızlarrr ????

Güzel bir kutuda çikolata yollayabilirsin...

Ben şöyle bir şey okumuştum:

Adamın biri sevgilisini geri kazanmak için şu yöntemi denemiş...

Bir kutu çikolata yaptırmış, hepsini yarım yarım ısırmış, içine de not düşmüş, hepsinin tadına baktım ama senden tatlısını bulamadım...:)

benim çok hoşuma gitmişti:)

canım güzel bi kutu hazırlayıp içine manevi değeri olan eşyalarınızı..( eski sinema biletleriniz varsa),ikinizin güzel çerçeveli bir resmini,hediye giysi ve hazırladıgın cdyi koyup yollayabilirsin.veya bonnyfooddan çok güzel kalpli kekler var.ben eşime ondan yollamıştım çok sevinmişti.onlardan yollayabilirsin?

Bisiklet al,şöyle afilli afilli süsle.Sonra haftasonları biner pikniğe gidersiniz:)))

Back