- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 27
-
- Konu Sahibi SalakSacma
Bi doktoruna sorsanız. Belki de sertleşme olmadı için doyum olmuyor durNişanlımla bazen cinsel olarak birliktelik yaşıyoruz ama o hiç durmuyo bu konu canımı sıktıgı için paylaşmak istedim ve başka anlatabileceğim kimse yok .
Mesela boşaldıktan sonra 2 dakika içinde tekrar bi ilişkiye hazır hale geliyo . Ve en geç 10 dk içinde boşalıyo saatlerce o şekilde kalmak ve defalarca bunu yaşamak istiyo . Bu bana çok fazla geliyo .
İlerde sorun yaşayıp ona yetememeyi düşünüyorum . Çünkü en fazla 2. Den sonra isteğim olmuyo ve canım acıyo . O bana doyamadıgını ve güzel bişey oldugunu söylüyo.
Ve bence bu konuyu ona hiç açmadım ama sertleşme problemi var bu durum sizcede anormal değil mi ne yapmam lazım ?
Sertleşme problemi olsa ikinci hemen olmaz ki.Nişanlımla bazen cinsel olarak birliktelik yaşıyoruz ama o hiç durmuyo bu konu canımı sıktıgı için paylaşmak istedim ve başka anlatabileceğim kimse yok .
Mesela boşaldıktan sonra 2 dakika içinde tekrar bi ilişkiye hazır hale geliyo . Ve en geç 10 dk içinde boşalıyo saatlerce o şekilde kalmak ve defalarca bunu yaşamak istiyo . Bu bana çok fazla geliyo .
İlerde sorun yaşayıp ona yetememeyi düşünüyorum . Çünkü en fazla 2. Den sonra isteğim olmuyo ve canım acıyo . O bana doyamadıgını ve güzel bişey oldugunu söylüyo.
Ve bence bu konuyu ona hiç açmadım ama sertleşme problemi var bu durum sizcede anormal değil mi ne yapmam lazım ?
Evlendikten sonra emin ol değişecek. Biz de eşimle sevgiliyken birlikte yaşamaya başlamıştık tepemden inmiyordu abartmıyorum. Şuan sorumluluk, hayat şartları, iş yorgunluğu vs vs haftada 1 2 anca... Canın acıdığında zorlamamasını söyle tabiiki. Konuşarak bi nebze değiştirebilirsin. Evlenin de bi sene içinde oturur düzen merak etmeNişanlımla bazen cinsel olarak birliktelik yaşıyoruz ama o hiç durmuyo bu konu canımı sıktıgı için paylaşmak istedim ve başka anlatabileceğim kimse yok .
Ayy bende bizde mi bir problem var diyordumEvlendikten sonra emin ol değişecek. Biz de eşimle sevgiliyken birlikte yaşamaya başlamıştık tepemden inmiyordu abartmıyorum. Şuan sorumluluk, hayat şartları, iş yorgunluğu vs vs haftada 1 2 anca... Canın acıdığında zorlamamasını söyle tabiiki. Konuşarak bi nebze değiştirebilirsin. Evlenin de bi sene içinde oturur düzen merak etme
Haftada 3 defa az mı yahuAyy bende bizde mi bir problem var diyordumbenim eşimde sevgili ve nişanlıyken bulduğu her fırsatta ilişkiye girerdi evlendikten sonra en çok hafta da 3 defa ilişkiye giriyoruz
Ay aynı araba içinde bile üstüme atlamak isteyen, buldugu fırsatı kaçırmayan adam şimdi ben istiyorum yarın diyo evlenmeden önce olan istek yok stres hayat şartları vs erkekleri çok etkiliyorEvlendikten sonra emin ol değişecek. Biz de eşimle sevgiliyken birlikte yaşamaya başlamıştık tepemden inmiyordu abartmıyorum. Şuan sorumluluk, hayat şartları, iş yorgunluğu vs vs haftada 1 2 anca... Canın acıdığında zorlamamasını söyle tabiiki. Konuşarak bi nebze değiştirebilirsin. Evlenin de bi sene içinde oturur düzen merak etme
Yok benimki hiç değişmedi aynı istekle devam Nişan evlilik 4 yıl olcakEvlendikten sonra emin ol değişecek. Biz de eşimle sevgiliyken birlikte yaşamaya başlamıştık tepemden inmiyordu abartmıyorum. Şuan sorumluluk, hayat şartları, iş yorgunluğu vs vs haftada 1 2 anca... Canın acıdığında zorlamamasını söyle tabiiki. Konuşarak bi nebze değiştirebilirsin. Evlenin de bi sene içinde oturur düzen merak etme
Adam 10 dk da boşalıyomuş anladığım, ondan 2.3. oluyormuş, normal.Nişanlın ye yiyormuş bize de söylesin
Valla ne olursa olsun 4-5 diyorAdam 10 dk da boşalıyomuş anladığım, ondan 2.3. oluyormuş, normal.
Kızım 3 dk da boşalıp da 4-5 yapan var, sayı mühim değilValla ne olursa olsun 4-5 diyor
Bekarlık halimize göre az canımHaftada 3 defa az mı yahu
Evlenince düzelir merak etme.Ama ben soğudum yani çünkü bi kere oldu bitti olayı yok elinde olsa bütün gün bu şekilde geçirir