Nişanlımın ailesinin çeyize aldıkları

Annesi önceden almış . Birtek seramik takımını eniştesi yeni getirmiş günlk kullanırsnz diye .. kızkardesi de alıyo hep söyledim benmkne ben çok çeyiz istemiyorum fazla fazla.. ya alacaklar bende alacagım onlarınki evimde duracak ileride kv vereceğim
Sagolsunlar.hepsi gunluk kullanılabilir bence:) işinizi görür.zevkinize göre yine alır kullanırsınız koca bir ömür var önünüzde inşallah...

Bence hiçte kötü değil kaselerin modelleri eski sadece günlük kullanılır ne var sanki. Tencereler korkmaz gayet güzel bilindik marka yani
Kötü demedim ki ne varsa eskilerde var o ayrı .. ama ben içime sinecek olanları almak istiyorum

Sagolsunlar.hepsi gunluk kullanılabilir bence:) işinizi görür.zevkinize göre yine alır kullanırsınız koca bir ömür var önünüzde inşallah...
Elbette sağolsunlar . Bşy demedim. Eskiden alınmış yada kızkardeşinn çeyizinden kalmadır bilmiyorum 🤷‍♀️ inş sondur bu yani bu almalarınn devamı gelmez .. ben kendi zevkime göre hevesle almak kendm bakmak seçmek istiyorum

Kötü demedim ki ne varsa eskilerde var o ayrı .. ama ben içime sinecek olanları almak istiyorum
Haklısınız insan çeyizini alırken biraz gönlüne göre olsun istiyor.ama dediğim gibi eve girip kullanmaya başlayınca zaten eskicekler yetmeyecekler vs vs.o yüzden imkan oldukça kendinizi skntiya sokmadan daha geniş zamanda zevkinize goresini alirsiniz

Merhaba canlar
Nişanlımın ailesi kendi oğullarının çeyizlerine aşağıdakileri almış . Nişanlmda bana attı beğenmediklerini söyle diye bende bşy demedim ayıp olur diye.. kaseler eski model biraz ama yinede kullanılr diye düşündüm 6lı bardak takımı bira bardağı su bardağı da olur herhalde 😏 12ye tamamlarım. Tencere tkmı marka sıkıntılı sadece .. ahh bu ayıp olur diye sustuklarım 🙄 içimde kalıyor.. bi yanımda çeyiz masraf demek borç olacak diyo günlkte kullan diyo .. bilemedim..
Ya valla cok yanlıs dusunuyorsun. Ne güzel de almıs. Bardagın kutusunu atınca kimse bisey dıcek halı yok. Gunluk kullanırsın. Kaseler herkese kısısel salata koymak ıcın kullanırsın. Ne kadar paket ceyız alsan da gunluk kullanıma lazım olcak bunlarda. Yanı kabul edemeyeceğin bisey yok burda. Masallah kaynanana. Bimden almıs tencereyi muhtemelen. Kullan gıtsın. Kendininkine kıyamazsın zaten 2 3 sene kullan gec kendınınkıne. 2 takım tencere almıs ne güzel. Tavan da var. Bir erkek annesı olarak takdir ettim valla.

Ayıp olmazmı ya 🤔 benmkne söylerim de .. olmadı annesi kullansın cidden bilmiyorum
hepsinden var bende, çok tşk. ederim dersin..yada içinden beğendiğin hangisi ise onu alırsın...sadece kadehler iyi duruyor..
yada ayıp olur dersen, hepsini alırsın, evlenince birilerine hediye götürürsün...yada ihtiyacı olana verirsin....

Elbette sağolsunlar . Bşy demedim. Eskiden alınmış yada kızkardeşinn çeyizinden kalmadır bilmiyorum 🤷‍♀️ inş sondur bu yani bu almalarınn devamı gelmez .. ben kendi zevkime göre hevesle almak kendm bakmak seçmek istiyorum
Muhtemelen evlerinde daha önceden alınmış ama kullanılmamış şeyler...kase borcam.vs annem de kendine hediye gelen kullanmadığı şeyleri benim cceyizime vermisti.oyle de bir işimi gördüler ki...önemli olan önceden kullanılmamış olmaları.o eski model dediğiniz kaseler aşure dağıtma zamanı çok iş görüyor:)

hepsinden var bende, çok tşk. ederim dersin..yada içinden beğendiğin hangisi ise onu alırsın...sadece kadehler iyi duruyor..
yada ayıp olur dersen, hepsini alırsın, evlenince birilerine hediye götürürsün...yada ihtiyacı olana verirsin....
En mantıklısı alınmış hepsi kalsın ileride baktım kullanılmıyor hediye ederim artık. Birer tane misafir servis için tenreler alırım tek tek .. güzellerinden

Daha da almaya devam edeceklerse nişanlınıza söyleyin. Alacakları zaman sizin beğendiklerinizi alsınlar. Mesela deyin ki ben çelik tenceremi şu model alacaktım bu tipleri sevmiyorum. Ben yine istediğimi alcam haberin olsun. Aklımda belirli şeyler var falan diyebilirsiniz

Merhaba canlar
Nişanlımın ailesi kendi oğullarının çeyizlerine aşağıdakileri almış . Nişanlmda bana attı beğenmediklerini söyle diye bende bşy demedim ayıp olur diye.. kaseler eski model biraz ama yinede kullanılr diye düşündüm 6lı bardak takımı bira bardağı su bardağı da olur herhalde 😏 12ye tamamlarım. Tencere tkmı marka sıkıntılı sadece .. ahh bu ayıp olur diye sustuklarım 🙄 içimde kalıyor.. bi yanımda çeyiz masraf demek borç olacak diyo günlkte kullan diyo .. bilemedim..
Bunlar yeni alınmışa benzemiyor bence zaten vardı ama gündelik işinize yarar

Sadece önünü kesmem grek bu almaların eskiden alınmış tamam ama ben kendm almak istiyorum bunu söylesem ayıp olmaz herhalde

Daha da almaya devam edeceklerse nişanlınıza söyleyin. Alacakları zaman sizin beğendiklerinizi alsınlar. Mesela deyin ki ben çelik tenceremi şu model alacaktım bu tipleri sevmiyorum. Ben yine istediğimi alcam haberin olsun. Aklımda belirli şeyler var falan diyebilirsiniz
İşte önünü kesmem gerek bellli ki benmki söylemiyor daha önce konuşmuştk çünkü eniştesi tencere tkmını getirmiş 🙄 bnu söylemem gerek..

Bak canım istemeden gelen zemzem:) ne gelirse yok deme...kendi paranla gider yine istediğini alirsin
O zaman fazlalık olacak hep.. hee kullanmadıklarını verirsin diyorsun dolu dolu kalacak o zaman benm nişanlımla konuşmam gerek bu konuyu çünkü madem alaaktın neden söylemedin diyecek

Merhaba canlar
Ben bu kadarınıda görmedim bacım. Düşünmüş almışlar idare et napacan. Düğün yapmak kolay değil yenilerini alsan yine sana sıkıntı olacak borç öderken. Allah Sağlık ve hayırlı geçim versin hepsi olur inşallah..

Ben bu kadarınıda görmedim bacım. Düşünmüş almışlar idare et napacan. Düğün yapmak kolay değil yenilerini alsan yine sana sıkıntı olacak borç öderken. Allah Sağlık ve hayırlı geçim versin hepsi olur inşallah..
Yok idare ederim alınmış almamak olmaz ama begendiğim bir sürü modeller vardı almıyım o zaman onları 😏

al, kullanmadıklarını birine hediye verirsin.
onlarda öyle yapmış sana hediye etmişler çünkü.

Back
X