• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın ailesi yuzunden kafayı yemek üzereyim!!

Gznbla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2017
1
0
86
29
Merhaba arkadaşlar günlerdir düşünmekten kafayı yemek üzereyim size kısaca özetlemeye calısıcam. Öncelikle 3 yıldır harika ilerleyen bir ilişkim var ve 10 aydır nisanliyiz. Benim ailem biraz kopuk annem babam ayri ve anneannmlerle yasiyoruz annem ben ve kardesm. Yaşadığımız acı olaydan dolayı evliliğe hep uzaktım nisanlimi taniyana dek. Ailesiyle hicbir sorunum yoktu bugüne kadar ne olduğunu sebebini bilmediğim bir inat ve soğukluk devreye girdi bir aydır. Ve yaşanılan tartışmalar vsvs.. Her olayda nişanlım sürekli yanımda her konuda her koşulda asla onun hakkını yiyemem ki çok annecide ailecide değil yeni bir yuvasinin olacağının bilincinde orta yoli sagliyor yani. Ama artık annem bu ilişkide en büyük destekcimizken onu ve benim hepimizin gözünü korkuttular bu iliskiden ve ben cok sıkıldım artık ailemin dırdırlarından benimde korkum annemin yaşadıklarını yasanal allahım kimseye yasatmassin nişanlım sadece kendisi çabalıyor maddi manevi düğün altın ev orf adetlere kadar 10 aydır ailesi evime 7 kere tek geldiler cok bir sorumsuzlar ama ben onlar yüzünden bu denli cabalayan ugrasan nisanlimi terkedemem bir yandanda korkularim ailemin pitpitlari ailesinin bana karsi yaklasimi hiçbirşey yapamıyorum gunlerdir sadece düşünüyorum en son çare bir umut buraya yazmak istedim cok yazdım kusura bakmayin

Back