en ıyısını yapmışsın boşver
‎'Herkes ikinci bir şansı hakeder' derler ya hani. Unutma, 'Seven gerçekten sevse, ilk şansını kaybetmezdi'..! --Paul Auster--
beğendim butonu olsa şimdi basmıştım=))
--------
arkadaşım sen geç bile kalmışsın ayrılmakta
ben 4 yıldır görüştüğüm erkek arkadaşımla nişanlandım onu çok seviyorum ama bana yaptıklarını artık hazmedemiyorum bilmiyorum ya ben eskiden çok aşıktım görmüyorum bana yaptıklarını yada o değişti nişanlandıktan sonra özellikle. oturup sohbet edemiyordum. doğru dürüst bişey konuşamyorduk düşününkü düğünümüzde arabanın rengi beyaz olsun dedim bana düğünümüz olduda o kaldı dedi ne hayal kursam burnumdan getiriyo eskiden ben o çalışmadığı zamanlar dışarıya çıktığımızda bi yemek felan yediğimizde çıkarıp cebimden parayı ben veriyorum ben bunu başa kalkmam ama iyi niyetimi suistimal etti hiçmi çıkıp yemek yiyelim diyorum bana sen götür benim param yok diyor sen erkek olarak bunu senin yapman gerekir diyorum eskiden yapıyordun diyo bu benim çok zoruma gidiyo. annesi yok halalarıyla nenesiyle beraber bababsı kardeşleri beraber yaşıyorlar 21 yaşındaki kardeşi çalışmıyo istemiyor çalışmak kendinin aldığı maaş asgeri ücret zaten destek olmuyolar onlarıda anlıyorum biitek halaları çalışıyo. bayramdan önce çalışmayan kardeşine bayramlık kıyafet alacağını söyledi o istemiş bende dedimki onun rahat davranması sağlamayın iş bulup çalışsın almada demedim hani sonra hep sizden bekler dedim şımartmayın anlamında oda bana avukatlığa başladık gene dedi halbuki daha öncesinde ben aileme para verdiğim için nişan olduktan sonra verme dediğinde ben böyle bir laf etmedim hiç birşey söylememiştim hatta artık bardağı taşıran son damla oldu bu baya bi tartıştık sonra bende yüzükleri verdim ayrıldık şimdi anlayacağınız.sizce bu sudan bi sebepmi ben boşuna ayrıldımama bana karşı çok kırıcı konuşuyordu bu hep böyleydi yarın gelip eşyalarını alacaklar nolur yardım edin cvp yazın herkese teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?