Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
nişanlımdan ayrıldım sizce boşunamı oldu nolur bana yardım edin...
- Konu Sahibi sevimli12
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?en ıyısını yapmışsın boşver
‎'Herkes ikinci bir şansı hakeder' derler ya hani. Unutma, 'Seven gerçekten sevse, ilk şansını kaybetmezdi'..! --Paul Auster--
ne kadar doğru bir söz..
beğendim butonu olsa şimdi basmıştım=))
--------
arkadaşım sen geç bile kalmışsın ayrılmakta
Aynen güzel bir sözmüş
Bencede doğru bi karar olmuş yüzsüzlük yapıp nasılsa önceden yapıyordun şimdide yap demesi ne büyük terbiyesizlik.Ben bayanken bi arkadaşım para öderken ben rahatsız olur uzatırım ki bir erkek bunu diyorsa en iyisi bu olmuş
Bu evlenmeden önce tüm eşyalarıda sana aldırır üstüne üstlük evlendikten sonrada herşeyi senden bekler
- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
canım bu zamana kadar bile iyi dayanmışsın. belli ki senin değerini bilmeyen, sana ve kendisine saygısı olmayan bir kişi. zaten böyle bir erkekten ne sana hayat arkadaşı ne de çocuklarına örnek olacak iyi bir baba olurdu. verilmiş sadakan varmış. güçlü ol inan ilerde bu kararın için kendini kutlayacaksın
Cnm ben de senin gibi çıkarken hep üstüne titredim yemekleri bile ben ısmarlıyordum...adam beleş olunca yiyordu..özel günlerde ben hediye alıyordum o hiç bişey almıyordu.sonra biz evlendik o da çalışıyor ama benim paramın hesabını yapıyor hala..yani huylu huyundan vazgeçmiyor rahat rahat kendi paramı harcayamıyorum alıp veremiyorum...mesela ben hiç alışveriş yapmam paramı biriktiririm..şimdi benim birikmişim üzerineden planlar yapıyor..iyi yapmışsın üzülme
halen ses çıkmadı gelip alacaktı bilmiyorum ailesiyle konuştum helallik istedim bugün istemiyorlar bitmesini. bana o senden aramanı bekliyor diyorlar bende çok bekler dedim. galiba dedikleri gibi benden bekliyor yüzüğü ben attım ya ondan kararım kesin diyorum inş da ikna etmeye çalışmaz beni kabullenir oda çünkü onu çok seviyorum vazgeç dön dese dönebilirim o yüzden inş gelip alır eşyaları biter kurtulurum
ben 4 yıldır görüştüğüm erkek arkadaşımla nişanlandım onu çok seviyorum ama bana yaptıklarını artık hazmedemiyorum bilmiyorum ya ben eskiden çok aşıktım görmüyorum bana yaptıklarını yada o değişti nişanlandıktan sonra özellikle. oturup sohbet edemiyordum. doğru dürüst bişey konuşamyorduk düşününkü düğünümüzde arabanın rengi beyaz olsun dedim bana düğünümüz olduda o kaldı dedi ne hayal kursam burnumdan getiriyo eskiden ben o çalışmadığı zamanlar dışarıya çıktığımızda bi yemek felan yediğimizde çıkarıp cebimden parayı ben veriyorum ben bunu başa kalkmam ama iyi niyetimi suistimal etti hiçmi çıkıp yemek yiyelim diyorum bana sen götür benim param yok diyor sen erkek olarak bunu senin yapman gerekir diyorum eskiden yapıyordun diyo bu benim çok zoruma gidiyo. annesi yok halalarıyla nenesiyle beraber bababsı kardeşleri beraber yaşıyorlar 21 yaşındaki kardeşi çalışmıyo istemiyor çalışmak kendinin aldığı maaş asgeri ücret zaten destek olmuyolar onlarıda anlıyorum biitek halaları çalışıyo. bayramdan önce çalışmayan kardeşine bayramlık kıyafet alacağını söyledi o istemiş bende dedimki onun rahat davranması sağlamayın iş bulup çalışsın almada demedim hani sonra hep sizden bekler dedim şımartmayın anlamında oda bana avukatlığa başladık gene dedi halbuki daha öncesinde ben aileme para verdiğim için nişan olduktan sonra verme dediğinde ben böyle bir laf etmedim hiç birşey söylememiştim hatta artık bardağı taşıran son damla oldu bu baya bi tartıştık sonra bende yüzükleri verdim ayrıldık şimdi anlayacağınız.sizce bu sudan bi sebepmi ben boşuna ayrıldım ama bana karşı çok kırıcı konuşuyordu bu hep böyleydi yarın gelip eşyalarını alacaklar nolur yardım edin cvp yazın herkese teşekkürler...
canım son sayfaları okumadım ama bence boşuna değil ayrıca sevgi herşey demekte değil insan aşık olunca gerçekleri göremiyor evlenincede işin içinden çıkılmaz oluyor sevgiyi geçtim saygı bile kalmıyor oyüzden sakın kanma derim ben hakkında hayırlısı....
ayrıca ne demek önceden sen ödüyordun şimdide öde...hakaretten başka bişey değil seni kullanıyor gibime geldi ilerde de utanmadan evin geçimini sen yap ben evde oturayım der vallahi ben eşimle çıkarken ki ozaman ikimizde öğrenciydik asla bana hesap ödetmezdi çalışmadığı halde ha kadınlarda öder tabiki normal ama seninki rahata alışmış bence sakın ama sakın geri dönme tabiki sen bilrisin canım ama...
yaptığınız bir iyilik göreviniz haline gelir derler...
ben hesapların ortak ödenmesinden yana biriyim. ancak bırak ortak ödemeyi resmen sanki senin üzerinden geçineceği bir hayatı kurmuş gibi. her ne isteğin olursa evle ilgili, sizinle ilgili al yapalım, öde yapalım şeklinde bir hayat istiyorsan hemen ikna olup dönebilirsin, eğer arayıp konuşursa.
ama istemiyorsan çok iyi düşün derim, bu tarz erkekler(aile yapılarından da kaynaklanarak, düşünsene halası çalışıyor demişsin, kardeşi kaç yaşında çalışmak istemiyor bir de bayramlık düzülüyor oh ne ala memleket) evliliklerinden kadında o potansiyel varsa kendilerine bakacak olaarak görüyorlar.
yakın geçmişte bir topic vardı, memurluk kompleksi diye bir arkadaşın konusu, memur olsun sabit maaşı olsun, erkeğin ailesine de bakabilsinler diye baskı yapıyorlardı kadına.
ben hesapların ortak ödenmesinden yana biriyim. ancak bırak ortak ödemeyi resmen sanki senin üzerinden geçineceği bir hayatı kurmuş gibi. her ne isteğin olursa evle ilgili, sizinle ilgili al yapalım, öde yapalım şeklinde bir hayat istiyorsan hemen ikna olup dönebilirsin, eğer arayıp konuşursa.
ama istemiyorsan çok iyi düşün derim, bu tarz erkekler(aile yapılarından da kaynaklanarak, düşünsene halası çalışıyor demişsin, kardeşi kaç yaşında çalışmak istemiyor bir de bayramlık düzülüyor oh ne ala memleket) evliliklerinden kadında o potansiyel varsa kendilerine bakacak olaarak görüyorlar.
yakın geçmişte bir topic vardı, memurluk kompleksi diye bir arkadaşın konusu, memur olsun sabit maaşı olsun, erkeğin ailesine de bakabilsinler diye baskı yapıyorlardı kadına.
- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
- 773