ben 4 yıldır görüştüğüm erkek arkadaşımla nişanlandım onu çok seviyorum ama bana yaptıklarını artık hazmedemiyorum bilmiyorum ya ben eskiden çok aşıktım görmüyorum bana yaptıklarını yada o değişti nişanlandıktan sonra özellikle. oturup sohbet edemiyordum. doğru dürüst bişey konuşamyorduk düşününkü düğünümüzde arabanın rengi beyaz olsun dedim bana düğünümüz olduda o kaldı dedi ne hayal kursam burnumdan getiriyo eskiden ben o çalışmadığı zamanlar dışarıya çıktığımızda bi yemek felan yediğimizde çıkarıp cebimden parayı ben veriyorum ben bunu başa kalkmam ama iyi niyetimi suistimal etti hiçmi çıkıp yemek yiyelim diyorum bana sen götür benim param yok diyor sen erkek olarak bunu senin yapman gerekir diyorum eskiden yapıyordun diyo bu benim çok zoruma gidiyo. annesi yok halalarıyla nenesiyle beraber bababsı kardeşleri beraber yaşıyorlar 21 yaşındaki kardeşi çalışmıyo istemiyor çalışmak kendinin aldığı maaş asgeri ücret zaten destek olmuyolar onlarıda anlıyorum biitek halaları çalışıyo. bayramdan önce çalışmayan kardeşine bayramlık kıyafet alacağını söyledi o istemiş bende dedimki onun rahat davranması sağlamayın iş bulup çalışsın almada demedim hani sonra hep sizden bekler dedim şımartmayın anlamında oda bana avukatlığa başladık gene dedi halbuki daha öncesinde ben aileme para verdiğim için nişan olduktan sonra verme dediğinde ben böyle bir laf etmedim hiç birşey söylememiştim hatta artık bardağı taşıran son damla oldu bu baya bi tartıştık sonra bende yüzükleri verdim ayrıldık şimdi anlayacağınız.sizce bu sudan bi sebepmi ben boşuna ayrıldım ama bana karşı çok kırıcı konuşuyordu bu hep böyleydi yarın gelip eşyalarını alacaklar nolur yardım edin cvp yazın herkese teşekkürler...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
nişanlımdan ayrıldım sizce boşunamı oldu nolur bana yardım edin...
- Konu Sahibi sevimli12
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Mayıs 2009
- 3.612
- 353
- 198
bence bosuna degil arkadasim..
bu boyle devam edemezdi zaten..
ama gozlemledigim kadariyla bicok erkek nisanlandiktan sonra
degisiyormus boyle bi asabiyet bi gerginlik cokuyomus ustlerine belki oda
bu surecten geciyodur...
biraz sakin sakin dusunun ikinizde zamana birakin
erkek arkadasin seviyorsa hatasini anlayip ozur dileyecektir merak etme...
bu boyle devam edemezdi zaten..
ama gozlemledigim kadariyla bicok erkek nisanlandiktan sonra
degisiyormus boyle bi asabiyet bi gerginlik cokuyomus ustlerine belki oda
bu surecten geciyodur...
biraz sakin sakin dusunun ikinizde zamana birakin
erkek arkadasin seviyorsa hatasini anlayip ozur dileyecektir merak etme...
canım allah yardımcın olsun çok zor öncelikle ama düşün yani siz bir hayatı paylaşmak üzere nişanlanıyorsunuz ve evleneceksiniz nişanlılık da az çok tanımak içindir gerçi siz 4 yıldır birlikteymişsiniz ama bence nişanlılık daha da farklı çünkü eminim siz daha önce birlikteyken birşeylerin sorumluluğunu almak üzere bir alışverişe çıkmamışsınızdır ya da herkesn size aile olacaklar gözüyle baktıkları bir ortamda bulunmamışsınzdr bu nedenle az çok hareketlerden kendini ele veriyor insanlar ama sen bekle biraz bakalım karşındaki senin için bir adım atacak mı hem neden hemen ertesinde gelip eşyaları alıyorlar ki... gerçi onunda şu sıralar işi falan yoksa bu süreçte o sıkıntı da üzerine gelmiş olabilir küçük olaylara bu sebeple daha büyük tepki gösterebilir ama sen daha iyi bilirsin nişanlını biz ne desek olmaz ki Allah yardımcn olsun...
- 28 Eylül 2007
- 6.202
- 1
- 681
- 40
canım hayırlısı olmuş okuduğum kadarıyla, için rahat olsun doğrusunu yapmışsın. daha sevgilisine bakamayan, bir yemek ısmarlayamayan adam, yarın karısına da çocuklarına da bakamaz. herşeyi tek başına sen yapmak zorunda kalırsın. ayrıca dediğin gibi evlilik beraber hayal kurmakla başlar hele ki nişanlıyken biz düğünden başka birşey düşünemezdik, gerçekleşmeyeceğini bildiğimiz hayaller bile kurardık. o bu heyecanına ortak olamıyorsa, bence hayatına ortak olmaması senin için en hayırlısı. inşallah verdiğin karar senin için doğru olandır canım. Allah hakkında hayırlısını versin.
- 7 Kasım 2007
- 2.857
- 19
- 318
en ıyısını yapmışsın boşver
‎'Herkes ikinci bir şansı hakeder' derler ya hani. Unutma, 'Seven gerçekten sevse, ilk şansını kaybetmezdi'..!
--Paul Auster--
beğendim butonu olsa şimdi basmıştım=))
--------
arkadaşım sen geç bile kalmışsın ayrılmakta
- 4 Nisan 2008
- 3.713
- 4.259
- 698
1 haftadır görüşmüyoruz zaten bikere aramadı kendini haklı görüyor. kavga ettiğimizde benim alıngan olduğumu söylüyor ben bunları bu yüzden yapıyormuşum . ablamlara neden kavga ettiğimizi söylemedim onlar merak etmiş aramış onu ancak beni kesmiş kabahatin hep bende olduğunu söylemiş bıktım artık bu hareketlerinden demiş benim hareketlerimde bu yaptıklarına karşın üzüldüğümde darılıyorum o sadece iş yerinde olsun etrafındaki arkadaşları olsun sanırım onu savunuyorlar o yüzden daha fazla haklı olduğunu düşünüyo. ablamlara ya kendini düzeltir yada ne olacaksa olur demiş. bana bunu söylediler ablamlar bende aradım madem kabul ediyosun gelip alırsın eşyalarıda olur biter dedim konuşmayı uzatmaya çalıştı ağladım anlattım herşeyi bayağı konuştuk sonra tekrar arıycam dedi ne konuşacaksan şimdi dedim kapadı yüzüme sonra kendi aradı ben açmadım bu sefer . bayram olduğu için köydeydik . diğer gün şehre geldiğimizde aradım gelip al eşyaları hafta başına kadar dedim tamam dedi alacam öyle kapadık artık nolduysa vazgeçti ilk telefon konuşmasında bi şans istiyo gibiydi sonra ne olduysa kabul etti biri bişeymi dedi artık kendi mi bi daha olamayacağını düşündü bilmiyorum
- 18 Aralık 2009
- 6.122
- 6.557
- 773